Μπάσκετ: Επέστρεψε ορεξάτος ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ: Επέστρεψε ορεξάτος ο Ολυμπιακός

Ανέφελη ήταν η επιστροφή του Ολυμπιακού στις εγχώριες διοργανώσεις του μπάσκετ μετά από 2,5 χρόνια. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν τον Κολοσσό στη Ρόδο με 94-67 στον πρώτο αγώνα της μετά Σπανούλη εποχής και προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Σάσα Βεζένκοφ πέτυχε 16 πόντους, ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ 15, ο Τόμας Ούοκαπ 12 και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης 10, ενώ επανήλθε ο Κώστας Παπανικολάου, που ήταν τραυματίας στον αυχένα από τον Δεκέμβριο. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 53-42 στο ημίχρονο.

Ο Ουίλιαμς πέτυχε 16 πόντους και ο Μέσιτσεκ 14 για τον γηπεδούχο Κολοσσό.

Είχαν περάσει 31 μήνες από τη βραδιά που ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το ΟΑΚΑ στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία. Οι «ερυθρόλευκοι» απείχαν έκτοτε από τις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά θα συμμετάσχουν κανονικά φέτος, μετά και την αλλαγή στη διοίκηση της Ομοσπονδίας μπάσκετ.

Τον αγώνα, που δεν είχε τηλεοπτική μετάδοση, παρακολούθησαν ελάχιστοι θεατές στη Ρόδο. Οι φίλοι του Ολυμπιακού φιλοτέχνησαν και πανό για να αποχαιρετήσουν τον εκλιπόντα Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Ευχαριστούμε για τις αμέτρητες χαρές», έγραψαν.

Σε άλλον αγώνα Κυπέλλου απόψε, η γηπεδούχος Λάρισα νίκησε τον Άρη με 68-67 (Ζάρας 13, Κρουμπάλι 11, Τσαϊρέλης 10 – Ουίλιαμς 17, Κάουαν 16). Αύριο στις 5 μμ θα παίξουν Ιωνικός Ν.-Απόλλων Π. και Μαρούσι-Ηρακλής.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter