Μπάσκετ: Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ

Μπάσκετ: Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ

Με μία σχετικά εύκολη νίκη επί του Κολοσσού στο ΟΑΚΑ , 89-72, επέστρεψε η ΑΕΚ στις επιτυχίες στα πλαίσια της Basket League. Οι Δωδεκανήσιοι αντιστάθηκαν μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

Υπενθυμίζουμε ότι οι “κιτρινόμαυροι” είχαν σερί 23 νικών σε αγώνες πρωταθλήματος πριν την ήττα τους από το Λαύριο την περασμένη Κυριακή.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν πρώτος σκόρερ με 22 πόντους και τον ακολούθησαν οι Ρογκαβόπουλος 12, Γιάνκοβιτς 11, Ματσιούλις 11. Η ΑΕΚ παραμένει δεύτερη πίσω από τον αήττητο Παναθηναϊκό με ρεκόρ 7-1.

Για τον Κολοσσό, που πριν τον αγώνα ανακοίνωσε την απόκτηση του σπουδαίου αμερικανού Τάι Λόσον, ο Γκόινs ξεχώρισε με 17 πόντους.

Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία του 2021 ο Ηρακλής (5-5) νίκησε στο Ιβανώφειο τη Λάρισα με 73-69 , αν και βρέθηκε να χάνει με 14 πόντους στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Χάνλαν με 21 πόντους και ο Χάτσερ με 17 ήταν οι πρωταγωνιστές της ανατροπής ενώ ο Σμιθ πέτυχε 31 πόντους με 6/9 τρίποντα για τη φιλοξενούμενη Λάρισα, που παραμένει στην τελευταία θέση με ρεκόρ 2-7.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter