Μπάσκετ: Επίδειξη δύναμης από τον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ: Επίδειξη δύναμης από τον Παναθηναϊκό

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι κορυφής της Basket League με το Λαύριο στο ΟΑΚΑ: 105-69, ημίχρονο 55-35.

Οι πρωταθλητές εξασφάλισαν την πρωτιά της κανονικής περιόδου, αφού έχουν ρεκόρ 16-2 μία αγωνιστική πριν το φινάλε, ενώ έχουν να δώσουν και τρεις εξ αναβολής αγώνες.

Το Λαύριο έπεσε στο 15-5, αλλά δύσκολα θα χάσει τη δεύτερη θέση, αφού η τρίτη ΑΕΚ (14-6) ηττήθηκε νωρίτερα από τον Κολοσσό στη Ρόδο, στη 79-72. Ο Προμηθέας βρίσκεται στο 13-5.

O Παναθηναϊκός έπιασε εκπληκτική απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παρόλο που έπαιξε χωρίς τον Νέντοβιτς και είχε σε μέτρια μέρα τους Χεζόνια (8 π.), Παπαγιάννη (2 π.).

Ξεχώρισαν ο Ντίνος Μήτογλου (16 π.) και ο Ιωάννης Παπαπέτρου (15 π.), ο Ζακ Όγκαστ (12 π.) και ο Μπεν Μπεντίλ (11 π.). Οι Ουάιτ, Δίπλαρος και Σαντ-Ρόος πέτυχαν από 9 πόντους.

Από το Λαύριο προσπάθησαν περισσότερο οι Ντέιβις (17 π.), Κόζι (15 π.) και Ντιαλό (12 π.).

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί αύριο χωρίς τους Χεζόνια, Μακ για τη Ρωσία, όπου θα δώσει τους δύο αποχαιρετιστήριους αγώνες του για τη φετινή Euroleague, με αντιπάλους τη Ζενίτ τη Δευτέρα στην Αγία Πετρούπολη (όπου η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ χρειάζεται νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι-οφ) και την ΤΣΣΚΑ την Τετάρτη στη Μόσχα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter