Μπάσκετ: Επίδειξη δύναμης του Ολυμπιακού στο Αλεξάνδρειο

Μπάσκετ: Επίδειξη δύναμης του Ολυμπιακού στο Αλεξάνδρειο

Μια δυνατή προπόνηση ήταν για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο: 66-83. Οι γηπεδούχοι αντιστάθηκαν μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο. Στην ανάπαυλα, οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 25-41, ενώ η διαφορά έφτασε και τους 25 πόντους.

Οι πρώτοι σκόρερς του Ολυμπιακού, που παραμένει αήττητος σε 9 αγώνες εντός και εκτός των τειχών: Βεζένκοφ 15, Κάνααν 14, Μπολομπόι 12, Πίτερς 7, Μπλακ 7. Επέστρεψε με 20 λεπτά συμμετοχής ο Κώστας Παπανικολάου (5 π.), αλλά απουσίασε ο ελαφρά τραυματισμένος Φαλ.

Από τον Άρη του Γιάννη Καστρίτη, που στην πρεμιέρα νίκησε τον Παναθηναϊκό, ξεχώρισαν οι Γκούντγουιν 16, Χάγκινς 14, Νότε 11, Χόρτσλερ 9.

Πριν τον αγώνα, τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού στη μνήμη του άλλοτε «ερυθρόλευκου» Ανατόλι Ζουρμπένκο, που απεβίωσε σε ηλικία μόλις 46 ετών.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε χωρίς δυσκολία τον Ιωνικό στη Νίκαια με 86-62 (Μποχωρίδης 14, Γκουντάιτις 13), στο παιχνίδι της επιστροφής του Νέιτ Ουόλτερς. Ο νεοαποκτηθείς Ντουέιν Μπέικον αναμένεται στην Αθήνα μέσα στο επόμενο διήμερο. Η ΑΕΚ πέτυχε διπλό στο Περιστέρι με 84-80 (Μακ Γκριφ 18) και είναι η μοναδική αήττητη ομάδα εκτός του νταμπλούχου Ολυμπιακού.

Στους υπόλοιπους αγώνες της 3ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Λαύριο με 75-70, ο Κολοσσός νίκησε τον Προμηθέα με 69-67 στη Ρόδο, ενώ ο Απόλλωνας χρειάστηκε παράταση για να καταβάλει τη νεοφώτιστη Καρδίτσα στην Πάτρα (78-72, κανονικός αγώνας 70-70). Το Λαύριο είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει γνωρίσει τη χαρά της νίκης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter