Μπάσκετ: Επίσημα “κόκκινοι” Ριντ και Ρότσεστι

Μπάσκετ: Επίσημα “κόκκινοι” Ριντ και Ρότσεστι

Τη γνωστή από μέρες συνεργασία του με τους Αμερικανούς μπασκετμπολίστες Ουίλι Ριντ και Τέιλορ Ρότσεστι επιβεβαίωσε με δύο απανωτές ανακοινώσεις η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο Ουέιντ Μπάλντγουιν αναμένεται να πραγματοποιήσει την αποχαιρετιστήρια εμφάνισή του την Τρίτη στη Μόσχα ενάντια στην ΤΣΣΚΑ, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον δεύτερο παίκτη που θα αποχωρήσει.

Ο 29χρονος Ριντ είναι σέντερ με ύψος 2μ11 και σύντομη θητεία σε 4 ομάδες του ΝΒΑ, αλλά ήταν ανενεργός το τελευταίο επτάμηνο. Ο 34χρονος Ρότσεστι έχει πολλά χρόνια πείρας σε ομάδες της Εuroleague με τελευταία τον Ερυθρό Αστέρα του 2017-8, είναι γκαρντ με ύψος 1μ85 και αγωνιζόταν πέρυσι σε ομάδα της Κίνας.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε χθες στη Βιτόρια την 3η ήττα του σε τέσσερις αγώνες στη φετινή Εuroleague, τη μοναδική διοργάνωση όπου μετέχει με την πρώτη ομάδα του (66-82 από τη Βασκόνια). Μετά την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ευρώπης στη Ρωσία έχει να δώσει 3 συνεχόμενα ματς στην έδρα του, με πρώτο αντίπαλο τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης. Οι δύο νεοαποκτηθέντες υπολογίζεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στο συγκεκριμένο ματς. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter