Μπάσκετ: Εποχή Λιόλιου στην ΕΟΚ

Μπάσκετ: Εποχή Λιόλιου στην ΕΟΚ

O Bαγγέλης Λιόλιος είναι ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας μπάσκετ. Ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα Πάτρας έλαβε το 54,8% των ψήφων στις αρχαιρεσίες που έγιναν σήμερα.

Ο Παναγιώτης Φασούλας πήρε το 30,2% και εκλέγεται σύμβουλος, ενώ ο Άγγελος Παπανικολάου -εκλεκτός της απερχόμενης διοίκησης Βασιλακόπουλου- έμεινε εκτός νυμφώνος με ποσοστό 14,7%.

Η κατανομή των ψήφων ήταν: Λιόλιος 335, Φασούλας 185, Παπανικολάου 90.

Ο Δήμος Ντικούδης αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς με 317, ενώ εκλέγονται επίσης οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες Ευθύμης Ρεντζιάς, Φάνης Χριστοδούλου, Γιάννης Τσουμής και η Άννυ Κωνσταντινίδου. Ο «θηλυκός Γκάλης», η Άννυ Κωνσταντινίδου έγινε η πρώτη γυναίκα στην ιστορία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ.

Σε ό,τι αφορά την κατανομή δυνάμεων, ο Βαγγέλης Λιόλιος βγάζει 13 συμβούλους, ο Παναγιώτης Φασούλας 2 (τους Χριστοδούλου, Ρεντζιά) ενώ εκλέγεται και ο ανεξάρτητος Τάσος Δελημπαλταδάκης.

Εκτός συμβουλίου μένουν όλοι οι υποψήφιοι της παράταξης Βασιλακόπουλου (Τσαγκρώνης κ.α.), ενώ ο ίδιος δεν ήταν υποψήφιος λόγω ορίου ηλικίας.

Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι, εκτός των Λιόλιου, Φασούλα, είναι οι εξής: Δήμος Ντικούδης 317, Βασίλης Ντάκουρης 302, Άννυ Κωνσταντινίδου 281, Ευθύμης Ρεντζιάς 263, Κώστας Ασημακόπουλος 260, Γιάννης Ηλιόπουλος 239, Κώστας Μαρλαφέκας 222, Νίκος Ζεϊμπέκης 221, Χρήστος Βασιλειάδης 215, Φάνης Χριστοδούλου 212, Τρύφωνας Δίτσιος 211, Λάμπρος Τάκης 209, Τάσος Δελημπαλταδάκης 198, Νίκος Νικολόπουλος 197, Γιάννης Πεταλωτής 178.

Από τον ΕΣΑΚΕ θα μετέχουν στο Δ.Σ. βάσει καταστατικού οι Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, Τάκης Τριαντόπουλος, Σταύρος Δουβής. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα εκπροσωπεί στο νέο συμβούλιο της ΕΟΚ τον Σύνδεσμο των Προπονητών και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης τον αντίστοιχο των Καλαθοσφαιριστών.

Ο Λιόλιος θα είναι ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας μπάσκετ στην Ολομέλεια της ΕΟΕ, αφού υπερίσχυσε στη σχετική ψηφοφορία του Ρεντζιά με 302-173. Ο Τσαγκρώνης έλαβε 63 ψήφους.

Στην ηλεκτρονική ψηφοφορία μετείχε το 97% των εγγεγραμμένων στο μητρώο σωματείων (611 από τα 628).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter