Μπάσκετ: «Ερείπιο» ο Παναθηναϊκός στην Πόλη

Μπάσκετ: «Ερείπιο» ο Παναθηναϊκός στην Πόλη

Με μία βαριά και οδυνηρή ήττα στις αποσκευές του επιστρέφει από την Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός. Το 84 – 63 της Φενέρμπαχτσε, όχι μόνο άφησε τους «πρασίνους» έναν βαθμό πίσω από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στη βαθμολογία της Εuroleague, αλλά την εξασφαλίζει και σε περίπτωση ισοβαθμίας, αφού υπερκαλύπτει το -11 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Ο «άδειος» Παναθηναϊκός υστέρησε απελπιστικά σε όλους τους τομείς και βρέθηκε να χάνει από νωρίς, με διαφορά μεγαλύτερη των 15 πόντων (44 – 28 ημίχρονο). Ο μοναδικός παίκτης του που διασώθηκε από το ναυάγιο ήταν ο Μάικ Τζέιμς, που έβαλε 25 πόντους με 7/8 δ., 2/3 τρ., 5/5 β. Ο Κρις Σίνγκλετον πέτυχε 13 πόντους, αλλά αισθάνθηκε σφίξιμο στον δικέφαλο και απoχώρησε στα μέσα της γ’ περιόδου.

Από τη Φενέρ, που αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Ούντο και τον νεοφερμένο Μπένετ, ο Ντατόμε ήταν πρώτος σκόρερ με 16 πόντους, ενώ οι Βέσελι, Ντουβεριόγλου έβαλαν από 13 και ο Κώστας Σλούκας 12.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σε κρίσιμη αναμέτρηση τη Μπαρτσελόνα, ενώ αύριο Παρασκευή, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Φάληρο, την επίσης ισπανική Βασκόνια.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter