Μπάσκετ: Εθνική ιπτάμενη, αλλά ακέφαλη

Μπάσκετ: Εθνική ιπτάμενη, αλλά ακέφαλη

Σε αστραφτερό «χάπενινγκ» με …ελικόπτερο, λάμψη από ΝΒΑ και αμέτρητα «φλας» για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από χαρούμενα γυναικόπαιδα εξελίχθηκε η παρουσίαση της νέας φανέλας της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, από τις εταιρίες FF και GSA.

Προπονητής, πάντως, δεν εμφανίστηκε. «Αφού βλέπετε ότι έχουμε παίκτες, γιατί ανησυχείτε; Εκτός αν είστε εσείς διαθέσιμος για προπονητής», ήταν η απάντηση που εισέπραξε από τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο ο δημοσιογράφος που τόλμησε να αρθρώσει ερώτηση.

«Εμάς, τους παίκτες, δεν μας απασχολεί η ταυτότητα του προπονητή», είπε ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Μπουρούσης. «Περιμένουμε να μάθουμε το πρόγραμμα της προετοιμασίας για να πιάσουμε δουλειά. Όποιος προπονητής και αν επιλεγεί, θα είναι και αυτός σε διακοπές μέχρι τότε». Οι προπονήσεις υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσουν γύρω στις 20-25 Ιουλίου.

«Εχω γευθεί την επιτυχία με τις μικρές Εθνικές ομάδες και ονειρεύομαι κάτι αντίστοιχο με την Ανδρών, ώστε να μας θυμούνται τα παιδιά και τα εγγόνια σας», είπε στους παριστάμενους (όχι μόνο δημοσιογράφους, αλλά και στελέχη των δύο εταιριών συν γυναιξί και τέκνοις) ο Κώστας Παπανικολάου.

«Θέλουμε στήριξη από τον κόσμο», τόνισε ο ανάρπαστος Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και να μην έχουμε άλλο σχέδιο στο πίσω μέρος του μυαλού μας».

Οι Μπουρούσης, Παπανικολάου έφτασαν στον χώρο της παρουσίασης με ελικόπτερο, μεταφέροντας από ένα βαλιτσάκι με τις νέες φανέλες όλων των Εθνικών ομάδων. Στην ίδια εκδήλωση έδωσε «παρών» ο εκπρόσωπος της Εurobank, η οποία συνεχίζει τη χορηγία για 17η χρονιά. «Του χρόνου φτάνουμε μαζί στην ενηλικίωση και αποκτάμε δικαίωμα ψήφου», αστειεύτηκε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter