Μπάσκετ: Έχασε η ΑΕΚ, χτύπησε ο Λάνγκφορντ

Μπάσκετ: Έχασε η ΑΕΚ, χτύπησε ο Λάνγκφορντ

Tραυματικό υπήρξε το δεύτερο ντεμπούτο του Νίκου Ζήση με τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ. Ο “Δικέφαλος” υπέστη βαριά ήττα από τη Μπούργος στην Ισπανία με 93-76 (ημίχρονο 54-34) και έπεσε στην τρίτη θέση του Ομίλου του στο Basketball Champions League, αφού δεν μπόρεσε ούτε να προστατεύσει το +8 του αγώνα της Αθήνας. 

Μάλιστα η ελληνική ομάδα έχασε τον αναντικατάστατο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε στο πρώτο δεκάλεπτο με μυικό τραυματισμό (πιθανότατα θλάση). Σημειώνεται ότι η ΑΕΚ δεν έχει δικαίωμα να πάρει άλλον παίκτη για το υπόλοιπο της ευρωπαϊκής σεζόν.

Απομένουν 2 αγωνιστικές για το τέλος της α’ φάσης, ενώ ο πρώτος γύρος των πλέι-οφ έχει προγραμματιστεί για τις 3-18 Μαρτίου.

Ο Ζήσης είχε καλή απόδοση και τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους, 4 ασίστ, 2 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 30 λεπτά. Πάλεψαν από την αποδεκατισμένη ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου και οι Γκραντ 15, Ματσιούλις 11, Γιαννόπουλος 8, Γιάνκοβιτς 8, Τσάλμερς 8. Ο Λάνγκφορντ έπαιξε μόλις 6 λεπτά χωρίς να σκοράρει. Ο Βραζιλιάνος Μπενίτε πέτυχε 23 πόντους για τη Μπούργος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter