Μπάσκετ: Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό επί του Κόροιβου

Μπάσκετ: Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό επί του Κόροιβου

Σε 14 – 0 διεύρυνε το αήττητό του στην Α1 Ανδρών ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του, την Κυριακή, στο ΣΕΦ, επί του Κόροιβου, με 85 – 62, για την 14η αγωνιστική. Η ομάδα της Αμαλιάδας υπέστη τη 10η ήττα της, που την κρατά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Χωρίς τους Κώστα Παπανικολάου (μυϊκό σπασμό στον προσαγωγό) και Πάτρικ Γιανγκ (τενοντίτιδα στον αγκώνα) στη 12άδα και με τον Βασίλη Τολιόπουλο να παίρνει χρόνο συμμετοχής, ο Ολυμπιακός βασίστηκε στο… ένστικτο της άμυνας, της δημιουργίας (22 ασίστ) και της αξιοποίησης των επιθετικών ριμπάουντ (13 έναντι 6), για να κάμψει με σχετική άνεση την αντίσταση των φιλοξενούμενων. Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Παπαπέτρου με 16 πόντους, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο επίσης διψήφιος Λοτζέσκι (14π.). Ρεκόρ καριέρας σε ασίστ σημείωσε ο Μιλουτίνοφ με τις 6 που «μοίρασε». Από τον Κόροιβο ξεχώρισε ο Σταρκς με 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 25-19, 46-32, 65-49, 85-62

Αυτήν την εβδομάδα, οι ερυθρόλευκοι έχουν δύο αγώνες στην Ευρωλίγκα κι ακόμη ένα ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, στις 30 Ιανουαρίου, για την κατοχύρωση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter