Μπάσκετ: Ευρωπαϊκές ήττες για Περιστέρι και Προμηθέα

Μπάσκετ: Ευρωπαϊκές ήττες για Περιστέρι και Προμηθέα

Mε άδεια χέρια επιστρέφουν στη βάση τους οι δύο ελληνικές ομάδες που ρίχτηκαν απόψε στις μάχες των προημιτελικών του Basketball Champions League. Το Περιστέρι και ο Προμηθέας χρειάζονται πλέον δύο νίκες σε ισάριθμα ματς επί των αντιπάλων τους για να προκριθούν στο φάιναλ-φορ του Βελιγραδίου.

Το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη έκανε αρκετά καλή εμφάνιση στη Βόννη απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου, αλλά έχασε την επαφή στην γ’ περίοδο και ηττήθηκε με 89-78 (ημίχρονο 45-44). Στα τελευταία λεπτά μάλιστα έπαιξε χωρίς τον Κένι Γουίλιαμς (9 π.), που αποχώρησε τραυματίας. Διακρίθηκαν οι Μήτρου-Λονγκ (22), Λαβ (13), Ράγκλαντ (9), Ντάνγκουμπιτς (9).

Ο Προμηθέας έχασε στη Μάλαγα από την ισχυρή Ουνικάχα με 67-54. H διαφορά εκτοξεύτηκε στους 20 πόντους στο πρώτο ημίχρονο (42-22). H oμάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου μείωσε σε 53-47, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει σε απόσταση βολής. Οι Χέιλ (14), Κάουαν (11), Ετσενίκε (8) ήταν οι καλύτεροι.

Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα και στην Πάτρα αντίστοιχα. Εάν χρειαστεί τρίτο ματς για την πρόκριση, οι ομάδες μας θα ταξιδέψουν ξανά στη Γερμανία και στην Ισπανία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter