Μπάσκετ: Φτηνή ήττα του Ολυμπιακού στην Πόλη

Μπάσκετ: Φτηνή ήττα του Ολυμπιακού στην Πόλη

Θαρραλέος και αποφασιστικός ο Ολυμπιακός, άγγιξε ένα μεγάλο διπλό στην Κωνσταντινούπολη, αλλά έχασε από τη Φενέρμπαχτσε με 67-64.

Η απουσία του Βασίλη Σπανούλη έγινε αισθητή μόνο στα τελευταία λεπτά, όταν ο πρωταθλητής Ελλάδας χρειαζόταν τον ηγέτη του για να κρατήσει ήρεμο το μυαλό του στην αντεπίθεση των Τούρκων.

Ο Ολυμπιακός κρατούσε το ροζ φύλλο με το …ένα χέρι ως το 32ο λεπτό (όταν προηγήθηκε με 58 – 47 και 60 – 50), αλλά κατέρρευσε στα έξι λεπτά που ακολούθησαν, όταν δέχθηκε σερί 15 – 0. Άφησε έτσι στα αζήτητα την εκπληκτική του απόδοση στην γ’ περίοδο, όταν πέτυχε 22 πόντους και δέχθηκε μόλις 7.

Προστάτευσε ωστόσο το +9 του πρώτου αγώνα και έχει το πλεονέκτημα στη διόλου απίθανη περίπτωση ισοβαθμίας με τη Φενέρμπαχτσε. Η ήττα του Ολυμπιακού έκανε ζημιά και στον Παναθηναϊκό, ο οποίος κυνηγάει την ομάδα του Ομπράντοβιτς για να την εκτοπίσει από την προνομιούχο τετράδα. Οι «πράσινοι» φιλοξενούν την Ούνιξ Καζάν, το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 22 – 22, 40 – 34, 47 – 56, 67 – 64. Ο Έρικ Γκριν ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού με 17 πόντους, ενώ σκόραραν και οι Παπανικολάου 13, Πρίντεζης 10, Μάντζαρης 6, Μπιρτς 5, Λοτζέσκι 4, Ουότερς 4, Παπαπέτρου 2, Μιλουτίνοβ 2, Αγραβάνης 1. Ο Μπογκντάνοβιτς πέτυχε 27 πόντους για τη Φενέρμπαχτσε, ενώ ο Ντατόμε πρόσθεσε 17 και ο Σλούκας έμεινε άποντος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter