Μπάσκετ: Φτηνή ήττα του ΠΑΟ στο Κάουνας

Μπάσκετ: Φτηνή ήττα του ΠΑΟ στο Κάουνας

Κοροϊδίστικη ήττα που μπορεί να τον βάλει σε βαθμολογικές περιπέτειες υπέστη ο Παναθηναϊκός στο Κάουνας (64-58). Ο κυπελλούχος Ελλάδας προηγήθηκε με διαφορά 12 πόντων στο α’ ημίχρονο (31-19), αλλά νικήθηκε κατά κράτος μετά την ανάπαυλα και δέχθηκε επί μέρους σκορ 45-27 από τη Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Η κακή απόδοση των Τζέιμς, Καλάθη και τα λάθη παικτών όπως ο Σίνγκλετον στην τελική ευθεία του αγώνα καταδίκασαν τους «πράσινους» σε ήττα. Το σκορ ήταν 56-54 μόλις δύο λεπτά πριν το τέλος με καλάθι και φάουλ του Νίκου Παππά, αλλά ένα έμμεσο τρίποντο του Γιανκούνας έδωσε ώθηση νίκης στους Λιθουανούς. Πάντως ο Παναθηναϊκός προστάτευσε το +8 του πρώτου αγώνα και διατήρησε το πλεονέκτημα σε ενδεχόμενη ισοβαθμία. Ωστόσο, βρίσκεται εγκλωβισμένος σε ένα γκρουπ 5 ομάδων που θα διεκδικήσουν τέσσερις προνομιούχες θέσεις για τα πλέι-οφ της Euroleague. Η 9η της κατάταξης Νταρουσάφακα φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο στο φινάλε της 25ης αγωνιστικής.

Τους πόντους του Παναθηναϊκού πέτυχαν οι Παππάς 13, Μπουρούσης 10, Σίνγκλετον 11, Καλάθης 2, Νίκολς 4, Ρίβερς 7, Φώτσης 2, Γκέιμπριελ 2, Φελντίν 7, ενώ ο Τζέιμς έμεινε άποντος. Οι Βεστερμάν (14π), Μιλάκνις (13π), Γιανκούνας (11π), Μότουμ (11π) έσυραν τον χορό για τη Ζαλγκίρις. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter