Μπάσκετ: Η ΑΕΚ «άλωσε» το Παλέ

Μπάσκετ: Η ΑΕΚ «άλωσε» το Παλέ

Ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα Α1 μπάσκετ βρίσκεται η ΑΕΚ, μετά το διπλό που πέτυχε απόψε στο «Nick Galis Ηall» επί του Άρη (85-91).

Ο αγώνας ήταν επεισοδιακός και κρίθηκε στο τελευταίο δίλεπτο, όταν οι Μαυροκεφαλίδης, Λαρεντζάκης πέτυχαν τα κρίσιμα καλάθια για την «Ένωση». Οι δυό τους πέτυχαν από 19 πόντους, ενώ ο Ελόνου πέτυχε 12 και ο Ντίξον 11. Απουσίασαν και πάλι οι Ούκιτς, ΜακΓκραθ.

Ο αποδεκατισμένος Άρης προηγήθηκε με 68-63 στο τέλος της γ’ περιόδου, αλλά κατέρρευσε στο τέλος, όταν έπαιζε χωρίς ξένους και χωρίς …προπονητή, μετά την αποβολή του Δημήτρη Πρίφτη με δύο τεχνικές ποινές για διαμαρτυρία. Οι Μούρτος, Γιάνκοβιτς έβαλαν από 18 πόντους και ο Τσαϊρέλης 17, ενώ ο Κάμινγκς (8π) αποχώρησε τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο 3ος και ενδεχομένως τελευταίος αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη (2-0) θα διεξαχθεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, όπου το βράδυ της Πέμπτης συνεχίζεται η σειρά των μεγάλων τελικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με 1-0, αλλά ίσως αναγκαστούν να παίξουν χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος υποφέρει από αμυγδαλίτιδα και έχασε τη σημερινή προπόνηση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter