Μπάσκετ: Η ΑΕΚ λύγισε στο Ισραήλ

Μπάσκετ: Η ΑΕΚ λύγισε στο Ισραήλ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα υπέστη η ΑΕΚ στο Basketball Champions League, όπου σντιμετωπίζει ακόμα και κίνδυνο αποκλεισμού από την επόμενη φάση. Aυτή τη φορά η «Ένωση» νικήθηκε στο Ισραήλ από την Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα με 77-71 (ημίχρονο 38-32).

Πλέον η ΑΕΚ καλείται να κερδίσει το τελευταίο της παιχνίδι με την Μινσκ στη Λευκορωσία στις 20 του μήνα, για να αποφύγει τις περιπέτειες.

Στο αποψινό ματς, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου κάλυψε χάντικαπ 10 πόντων (51-41), προηγήθηκε 65-67 με πρωταγωνιστή τον Λοτζέσκι, αλλά δέχθηκε σερί 12-0 αμέσως μετά. Τελικά δεν μπόρεσε να προστατεύσει ούτε το +4 του πρώτου αγώνα.

Ο Λάνγκφορντ πέτυχε 19 πόντους, ο Μωραϊτης 10, ο Μορέιρα 9, ο Γιάνκοβιτς 7 και οι Μόουζες, Ματσιούλις, Λοτζέσκι από 6. Η ΑΕΚ έπαιξε χωρίς τους τραυματίες Ζήση, Σλότερ, ενώ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού χτύπησε και ο Κατσίβελης.

Ωστόσο και η Χάποελ αγωνίστηκε χωρίς τον κορυφαίο σκόρερ της Χάρις. Ο Μαγκί ήταν ο καλύτερος παίκτης της με 18 πόντους.

Σημειώνουμε ότι το όνομά του Δέδα ακούστηκε τις τελευταίες ώρες σε σενάρια για τον αντικαταστάτη του Γιώργου Βόβορα στον Παναθηναϊκό. Oι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ την Κυριακή στο ντέρμπι της ελληνικής Α1.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter