Μπάσκετ: Η ΑΕΚ νίκησε… ξανά τον ΠΑΟΚ

Μπάσκετ: Η ΑΕΚ νίκησε… ξανά τον ΠΑΟΚ

Πολύ εύκολη υπόθεση αποδείχθηκε για την ΑΕΚ ο «επαναληπτικός» αγώνας με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της Basket League: 76-56, ημίχρονο 44-27.

H AEK προηγήθηκε με το εκπληκτικό 22-2 στο ξεκίνημα και κράτησε με άνεση τη νίκη, αφού ο βόρειος «Δικέφαλος» δεν μπόρεσε να ανακάμψει.

Το μόνο ψεγάδι για τους νικητής ήταν η αποβολή του προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου με δύο τεχνικές ποινές για έντονη διαμαρτυρία όταν το σκορ ήταν 56-36. Στο υπόλοιπο του αγώνα, το κουμάντο ανέλαβε ο Γιώργος Λημνιάτης.

Οι Ματσιούλις (18), Λάνγκφορντ (14), Λοτζέσκι (11), Ριγκαβόπουλος (9) ήταν οι κορυφαίοι παίκτες της ΑΕΚ. Από την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, που είχε 5 νίκες στους τελευταίους 6 αγώνες, ξεχώρισε ο Κονατέ με 13 πόντους, ενώ ο Λαβ πέτυχε 9 και ο Γκρίφιν 8.

O αγώνας είχε διεξαχθεί τον Οκτώβριο και τελείωσε με νίκη της ΑΕΚ 85-84, αλλά ένα σφάλμα των διαιτητών στην τελευταία φάση (δεν καταλογίστηκε φάουλ του Ζήση στον Λαβ) οδήγησε στην απόφαση του αθλητικού δικαστή για επανάληψη.

Η ΑΕΚ έμεινε πλέον μόνη στη 2η θέση με ρεκόρ 9-3, πίσω από τον Παναθηναϊκό που έχει 10 νίκες και 1 ήττα. Ακολουθούν το Λαύριο με 8-4, ο Προμηθέας με 7-4, το Περιστέρι με 7-5 και ο ΠΑΟΚ με (6-5).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter