Μπάσκετ: Η ΑΕΚ νίκησε για τον Γέλοβατς

Μπάσκετ: Η ΑΕΚ νίκησε για τον Γέλοβατς

Την πρώτη νίκη της πέτυχε η ΑΕΚ στο Basketball Champions League, μετά από τρεις απανωτές ήττες: 88-79 επί της λεττονικής Ρίγα στα Άνω Λιόσια. Οι ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση παραμένουν λιγοστές.

Οι παίκτες της ΑΕΚ αφιέρωσαν τη νίκη στον Στέβαν Γέλοβατς, που υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο την Κυριακή και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε θάλαμο εντατικής παρακολούθησης. «Στις βολές που εκτελούσα, έβλεπα το πρόσωπό του στη μπασκέτα», δήλωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής. Η κατάσταση του 32χρονου Σέρβου μπασκετμπολίστα θα επανεκτιμηθεί μόλις γίνει σαφέστερη η κατάσταση του οργανισμού του.

Δύο κρίσιμα τρίποντα των Νίκου Παππά, Κίνο Κολόμ στο τελευταίο δίλεπτο και δύο κλεψίματα του Ίαν Χάμερ, μετά το 76-75, σφράγισαν τη νίκη του «Δικεφάλου». Η ΑΕΚ έχανε με 15-23 στην α’ περίοδο, αλλά προηγήθηκε με 40-37 στην ανάπαυλα. Στο 50-52 αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές ο Μπράιαν Ανγκόλα.

Ο Κολόμ πέτυχε 26 πόντους με 6/9 τρίποντα, ο Χάμερ 17 και οι Παππάς, Γκρίφιν από 9 για την ΑΕΚ.

Στο γήπεδο βρέθηκαν με πολιτικά οι Αμερικανοί παίκτες Τέρανς Φέργκιουσον, Ντεβόντε Ράιτ, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει με την ΑΕΚ αλλά περιμένουν να διευθετηθούν παλαιότερα χρέη της «Ένωσης» για να φορέσουν τη φανέλα της σε αγώνες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter