Μπάσκετ: Η ΑΕΚ πήρε ρεβάνς στο Περιστέρι

Μπάσκετ: Η ΑΕΚ πήρε ρεβάνς στο Περιστέρι

Σε συναρπαστικό ντέρμπι γοήτρου εξελίσσεται η σειρά των αγώνων για την 3η θέση της Α1, ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Περιστέρι.

Η “Ένωση” κέρδισε μέσα στο κλειστό “Α. Παπανδρέου” με 79-71 (μολονότι έχανε με 39–32 στο ημίχρονο) και ισοφάρισε την εντός έδρας ήττα που είχε προηγηθεί.

Το σκορ έγινε 1-1 και ζητούμενο είναι οι 3 νίκες. Το τρίτο ματς θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ και το τέταρτο το Σάββατο στο Περιστέρι.

Και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στο επόμενο Basketball Champions League.

Για την ΑΕΚ, που είχε κανονικά τους Αμερικανούς της αλλά έπαιξε χωρίς τον ελαφρά τραυματισμένο Γιάννούλη Λαρεντζάκη, ο Γιορκ πέτυχε 28 πόντους με 8 τρίποντα, ενώ ο Σάκοτα 22 με 6 τρίποντα. Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μοίρασε 12 ασίστ. Ο Μπεντίλ με 17 πόντους και ο Βασιλόπουλος με 15 ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα της Τετάρτης (18.30) θα διεξαχθεί στην Πάτρα ο δεύτερος τελικός της Α1, ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Παναθηναϊκό, που προηγείται με 1-0 και χρειάζεται άλλες δύο νίκες για να επιστρέψει στον θρόνο. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, αφού όλα τα εισιτήρια έχουν προπωληθεί.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter