Μπάσκετ: Η Εθνική άντεξε και στο ξύλο

Μπάσκετ: Η Εθνική άντεξε και στο ξύλο

Το σκληρό και σε ορισμένες περιπτώσεις βρώμικο παιχνίδι των Δομινικανών δεν πτόησε ούτε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ούτε τους υπόλοιπους διεθνείς.

Η Εθνική μπάσκετ κέρδισε το προτελευταίο της φιλικό με σκορ 87-75 (ημίχρονο 48-47) και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας με παρτενέρ τη Βενεζουέλα, αύριο, πάλι στην πόλη Σουζόου (14.30).

Ο Γιάννης πέτυχε ρεκόρ καριέρας στην καριέρα του στα εθνικά συγκροτήματα με 26 πόντους (7/8 δ., 12/14 β., 3 τάπες, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ), αν και έμεινε στο παρκέ μόλις για 23 λεπτά. Ο στιγμιαίος εκνευρισμός του στο α’ ημίχρονο από κάποιο άσχημο μαρκάρισμα ξεπεράστηκε πολύ γρήγορα.

Η Εθνική ήταν πολύ καλή στην επίθεση, όπου μάλιστα είχε 7/12 τρίποντα, αλλά παρουσίασε κάποια προβλήματα στην περιφερειακή άμυνα. Διακρίθηκαν επίσης οι Παπαγιάννης (12 π.), Παπαπέτρου (10 π.), Πρίντεζης (11 π.), ενώ καλή εμφάνιση έκανε και ο Μάντζαρης (6 π.). O Aντώνης Κόνιαρης δεν αγωνίστηκε λόγω φαρυγγίτιδας.

Έπαιξαν και οι Λαρεντζάκης 5, Καλάθης 7, Μπουρούσης 2, Παπανικολάου 3, Βασιλόπουλος 3, Θ.Αντετοκούνμπο 2. Ο Ρόχας πέτυχε 16 πόντους για τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Η Εθνική περιμένει την άφιξη του Κώστα Σλούκα, ο οποίος αναμένεται να μπει αύριο στο αεροπλάνο για την Κίνα και να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στη Ναντζίνγκ την Πέμπτη, τρία 24ωρα πριν την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου (Κυριακή 15.00 με το Μαυροβούνιο).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter