Μπάσκετ: Η ΤΣΣΚΑ συνέτριψε τον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ: Η ΤΣΣΚΑ συνέτριψε τον Παναθηναϊκό

Συντριπτική ήττα από την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ: 74-98, ημίχρονο 33-60. Οι «πράσινοι» έχασαν την επαφή μετά το 8ο λεπτό και δεν απείλησαν ποτέ την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Παναθηναϊκός παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 4 νίκες σε 18 αγώνες, ενώ η ΤΣΣΚΑ ανέβηκε στο 11-7. «Οι αντίπαλοί μας ήταν εμφανώς επηρεασμένοι από τον κορονοϊό και δεν είχαν ρυθμό», ομολόγησε ο Ιτούδης.

Aπό το ναυάγιο του Παναθηναϊκού επέπλευσαν οι Ιωάννης Παπαπέτρου (16), Κέντρικ Πέρι (15), Χάουαρντ Σαντ-Ρόος (9), Γιώργος Παπαγιάννης (9). Έπαιξαν και οι Μέικον 11, Μποχωρίδης, Καββαδάς, Κασελάκης, Ουάιτ 6, Ανδάλας, Νέντοβιτς 3, Έβανς 5.

Δεν αγωνίστηκε με το “τριφύλλι” ο ανέτοιμος Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος επιπλέον βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Από την ΤΣΣΚΑ, που έπαιξε χωρίς τον τραυματία Κλάιμπερν, ξεχώρισαν οι Γκριγκόνις (19), Χάκετ (17), Σενγκέλια (16), Μπολομπόι (8), Λούντμπεργκ (8).

O Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής (21.00).

Ο προγραμματισμένος για αύριο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Ζενίτ στο Φάληρο αναβλήθηκε μεταξύ πολλών άλλων, λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων Covid-19 στη ρωσική ομάδα.

Οι “ερυθρόλευκοι”, που παραμένουν στην 3η θέση με ρεκόρ 12-6 μαζι με τη Ζενίτ, ηττήθηκαν χθες από τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία με 94-80. Προηγούνται στη βαθμολογία η Μπαρτσελόνα με 15-4 και η Ρεάλ με 14-3.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter