Μπάσκετ: Ήττα του Προμηθέα στην Ιταλία

Μπάσκετ: Ήττα του Προμηθέα στην Ιταλία

Ποδαρικό με το αριστερό έκανε ο Προμηθέας στη 2η φάση του Eurocup, αφού ηττήθηκε στην Ιταλία από τη Μπρέσια με 63-57 (ημίχρονο 26-18). Η ελληνική ομάδα πέτυχε μόλις 3 πόντους στη β΄ περίοδο, όταν έφτασε να έχει 2/17 τρίποντα.

Ο Προμηθέας είχε την ευκαιρία του για να κερδίσει, αφού ο Βαγγέλης Μάντζαρης του έδωσε προβάδισμα 49-43 στις αρχές της δ’ περιόδου. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ξαναπήραν τα ηνία, με 12 αναπάντητους πόντους και πρωταγωνιστή τον διεθνή Αμπάς (19 π.).

O Μάντζαρης τελείωσε τον αγώνα με 12 πόντους, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ, ενώ ο Λίποβι πέτυχε 11 πόντους, ο Φίλερ 12 και ο Έλις 9 για τους Πατρινούς. Η Μπρέσια είναι 3η στο ιταλικό πρωτάθλημα και ο Προμηθέας 3ος στο ελληνικό.

Ο ΠΑΟΚ

Νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ πέτυχε σημαντική νίκη επί της Νεπτούνας στην Κλαϊπέντα της Λιθουανίας στα πλαίσια του Basketball Champions League.

O «Δικέφαλος» της Θεσσαλονίκης κέρδισε με 86-80, αν και βρέθηκε να χάνει με διαφορά 9 πόντων στη δ’ περίοδο. Μάλιστα τελείωσε τον αγώνα με σερί 9-0.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ έχει ρεκόρ 4-6 και ελπίζει να πλασαριστεί στην τελική τετράδα του Ομίλου του, αφού υπολείπονται τέσσερις αγωνιστικές για να τελειώσει η α’ φάση.

Ο Άνταμ Σμιθ ήταν πρώτος σκόρερ με 18 πόντους, ενώ ο Μπεστ πέτυχε 14 , ο Ουίγκινς 13 και ο Μπράουν 11 για την ομάδα του Κώστα Χαραλαμπίδη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter