Μπάσκετ: Ηττήθηκε το Περιστέρι, νίκησε ο ΠΑΟΚ

Μπάσκετ: Ηττήθηκε το Περιστέρι, νίκησε ο ΠΑΟΚ

Στην 4η θέση του Ομίλου του τερμάτισε το Περιστέρι, στο φινάλε της α’ φάσης του Basketball Champions League. H αθηναϊκή ομάδα ηττήθηκε από τη Νίμπουρκ στην Τσεχία με 84-72 και θα παίξει με μειονέκτημα στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ. 

Το Περιστέρι μείωσε σε 71-68, αλλά κατέρρευσε στο τελευταιο τρίλεπτο. Οι Γκρέι (18), Μορέιρα (16), Μόουζες (11) διακρίθηκαν από την ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου. Απουσίασαν ξανά οι Βασιλόπουλος, Ξανθόπουλος.

Ο αποκλεισμένος ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε την Ευρώπη με μία εντυπωσιακή νίκη γοήτρου επί της ισχυρής γερμανικής Μπον στην Πυλαία: 103-84, ημίχρονο 47-48. Ο Σόρτερ πέτυχε 23 πόντους, ο Μπεστ 18, ο Σμιθ 15 και ο Σαρικόπουλος 10.

Μετά την παραίτηση του Κώστα Χαραλαμπίδη, στον πάγκο του «Δικεφάλου» κάθισαν υπηρεσιακά οι Στάθης Νεραντζάκης, Μπάμπης Καραϊσκος.

H AEK υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης την πολωνική Άνβιλ Βλοτσλάβεκ (19.30), με στόχο τη νίκη που θα της δώσει πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Κρίσιμο αγώνα δίνει αύριο και ο Προμηθέας, στο Εurocup, με αντίπαλο την ιταλική Μπρέσια στην Πάτρα (19.30). Η ελληνική ομάδα χρειάζεται τη νίκη για να αγγίξει την πρόκρισή της στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter