Μπάσκετ: Ήρθε και δήλωσε πανέτοιμος ο Φέρελ

Μπάσκετ: Ήρθε και δήλωσε πανέτοιμος ο Φέρελ

Έτοιμος να αναλάβει ηγετικό ρόλο στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Γιόγκι Φέρελ, με την άφιξή του στην Αθήνα. Ο 29χρονος γκαρντ θα κάνει το ντεμπούτο την επόμενη εβδομάδα, αφού οι «πράσινοι» βρίσκονται στη Μαδρίτη για το αυριανό ματς με τη Ρεάλ (10 μ.μ.).

«Ήξερα ότι πρόκειται για ομάδα υψηλού επιπέδου. Και η EuroLeague αποτελεί την κορυφαία λίγκα της Ευρώπης και γι’ αυτό ήθελα να έρθω», είπε στις πρώτες δηλώσεις του ο Αμερικανός. «Θέλω να φέρω το πάθος μου. Παίζω πολύ παθιασμένα στο παρκέ. Και έξυπνα. Το να είμαι στο ΝΒΑ και να παίζω απέναντι σε εξαιρετικούς παίκτες, μπορώ να φέρω την εμπειρία μου και τη γνώση για το παιχνίδι. Γνωρίζω κάποια παιδιά που έχουν παίξει στην EuroLeague και μου έχουν πει ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες».

«Μεγαλώνοντας πάντα ήμουν ο ηγέτης», κατέληξε ο Φέρελ, που έχει ύψος 1,83 μ.. «Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να καθοδηγεί. Είμαι ομαδικός παίκτης και κάνω αυτό που θέλει και χρειάζεται η ομάδα από εμένα. Να σκοράρω, να πασάρω, να παίξω άμυνα. Είμαι εδώ για να κερδίσω για το πρωτάθλημα. Θέλω να κερδίσω την EuroLeague. Σε οποιαδήποτε λίγκα και αν παίζω θέλω να κερδίζω».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter