Μπάσκετ: Ισοπέδωσε και τη Βιλερμπάν ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ: Ισοπέδωσε και τη Βιλερμπάν ο Ολυμπιακός

Άλλη μία πειστική εμφάνιση πρόσθεσε στην αλυσίδα των φετινών παραστάσεών του ο Ολυμπιακός στην Euroleague του μπάσκετ: 89-54 τη γαλλική Βιλερμπάν στο Φάληρο. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 39-21.

O Oλυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στο παρκέ και ανέβασε τη διαφορά στους 30 πόντους στην γ’ περίοδο κιόλας (65-34), με όπλο την ασφυκτική του άμυνα, αλλά και τον πλουραλισμό στην επίθεση.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απολογισμό 9 νίκες σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες και παραμένουν στην 3η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 11-5, πίσω από τις Μπαρτσελόνα (14-2) και Ρεάλ (13-3). Προχθές ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τη Μπάγερν στο ΣΕΦ με 83-60.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 19 πόντους. Ο Σάσα Βεζένκοφ πρόσθεσε 15 και ο Κώστας Παπανικολάου 13, ενώ ο Τόμας Ουόκαπ (3 π.) «κλείδωσε» τον Οκόμπο στους 8 πόντους. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε εκτελέσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 35 πόντους.

Η υπόλοιπη σύνθεση του Ολυμπιακού: Λαρεντζάκης 8, Λούντζης, Μ.Φαλ 8, Σλούκας 6, Μάρτιν 2, Πρίντεζης 9, Ζαν-Σαρλ, ΜακΚίσικ 6. Δεν έπαιξε ο τραυματίας Κουίνσι Έισι.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο (4 πόντοι, 2 τάπες) είχε ορισμένες εντυπωσιακές στιγμές και χειροκροτήθηκε από το κοινό, στο πυκνοκατοικημένο απόψε ΣΕΦ. Ξεχώρισαν από τη Βιλερμπάν οι Οσετκόφσκι (13), Νάιτ (11), Γ.Φαλ (11).

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε δύο ήττες μέσα στη «διαβολοβδομάδα»: από την Αρμάνι στο Μιλάνο με 75-50 και από τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ με 82-85. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην προτελευταία θέση της κατάταξης με ρεκόρ 4-12.

Την ερχόμενη Πέμπτη, οι δύο ελληνικές ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στο ΟΑΚΑ.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter