Μπάσκετ: Ισοπεδωτικός ΠΑΟ στο Τελ Αβίβ

Μπάσκετ: Ισοπεδωτικός ΠΑΟ στο Τελ Αβίβ

O δόκτωρ Τζέκυλ έδωσε έγκαιρα τη θέση του στο μιστερ Χάιντ και ο Παναθηναϊκός πέτυχε στο Τελ Αβίβ τη νίκη που χρειαζόταν επί της Μακάμπι, για να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ της Euroleague.

Το έπραξε, μάλιστα, με τρόπο ισοπεδωτικό, μετατρέποντας το αρνητικό -10 του ημιχρόνου σε +20 με το σφύριγμα της λήξης: 61-81, από 42-32. Το επί μέρους σκορ στο δεύτερο εικοσάλεπτο ήταν 49-19 υπέρ του Παναθηναϊκού!

Η «πειραματική» πεντάδα των Καλάθη, Τζέιμς, Παππά, Γκέιμπριελ, Σίνγκλετον γύρισε το ματς με εξαιρετική άμυνα, πολλούς αιφνιδιασμούς, αλλά και με τα τρίποντα που έλειψαν στο α’ ημίχρονο (1/15).

Με αυτή τη νίκη, ο Παναθηναϊκός τερματίζει στην 4η θέση της κανονικής περιόδου και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα προημιτελικά (τον 5ο της βαθμολογίας), από τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων.

Ο Ολυμπιακός, που παίζει το βράδυ της Παρασκευής με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, θα παίξει με τον 6ο της τελικής κατάταξης, με δικό του το πλεονέκτημα της έδρας. Με άλλα λόγια, το ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ θα φωταγωγηθούν την εβδομάδα μετά το Πάσχα, όταν θα ξεκινήσουν οι best-of-5 σειρές των προημιτελικών.

Σε άλλο κρίσιμο ματς, σήμερα, Φενέρμπαχτσε-Μπαρτσελόα 68-65.Τα ζευγάρια θα οριστικοποιηθούν γύρω στα μεσάνυχτα της Παρασκευής, μετά τον αγώνα Ρεάλ-Εφές στη Μαδρίτη.

Η σύνθεση του ΠαναθηναΪκού στο Τελ Αβίβ: Σίνγκλετον 13, Νίκος 4, Ρίβερς 6, Τζέιμς 17, Παππάς 6, Φελντίν 5, Γκιστ 5, Χαραλαμπόπουλος, Γκέιμπριελ 7, Μπουρούσης 6, Καλάθης 12. Ο Ραντ (17π) και ο Αλεξάντερ (14π) διακρίθηκαν από τη Μακάμπι, η οποία αποδοκιμάστηκε από το κοινό της.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter