Μπάσκετ: Ήττα του Παναθηναϊκού στο Τελ Αβίβ

Μπάσκετ: Ήττα του Παναθηναϊκού στο Τελ Αβίβ

Τρίτη συνεχόμενη ήττα γνώρισε ο Παναθηναϊκός στην Euroleague: 85-74 από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς έπεσε στο 1-4, ενώ οι νικητές του αποψινού αγώνα μετρούν 4 νίκες και 1 ήττα.

Οι «πράσινοι» ήταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο μέρος μολονότι υστέρησαν στην άμυνα (47-42). Η Μακάμπι πάτησε το γκάζι αμέσως μετά την ανάπαυλα και έφτασε γρήγορα σε διψήφιο προβάδισμα: 61-51, 76-62. Ένα σερί 0-8 του Παναθηναϊκού του έδωσε ελπίδες (76-70 με τρίποντο του Πάρις Λη στο 36ο λεπτό), αλλά δύο καλάθια του Ουέιντ Μπάλντγουιν προστάτευσαν τα κεκτημένα των Ισραηλινών.

Η σύνθεση των «πρασίνων»: Λη 6, Ουόλτερς 4, Π. Καλαϊτζάκης 5, Πονίτκα 12, Γκριγκόνις 12, Ουίλιαμς 17, Μαντζούκας 3, Γκουντάιτις 4, Παπαγιάννης 11, Μποχωρίδης 3. Δεν χρησιμοποιήθηκε ο Άντριους, που μάλλον φεύγει από την ομάδα.

Από τη Μακάμπι του άλλοτε «πράσινου» Όντεντ Κάτας ξεχώρισαν ο Αμερικανοϊσπανός Λορέντζο Μπράουν (22) και οι Μπάλντγουιν (14), Νέμπο (13), Κόλσον (8), Πόιθρες (8).

Με τον Παναθηναϊκό έπαιξε για πρώτη φορά σε ματς της Euroleague ο Νέιτ Ουόλτερς, ο οποίος είχε τραυματιστεί σε φιλικό τουρνουά παραμονές της πρεμιέρας. Ο Ντουέιν Μπέικον έμεινε στην Αθήνα και θα κάνει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του την ερχόμενη Πέμπτη, στον αγώνα με την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» έπεσαν στο 1-4, ενώ η Μακάμπι έχει ρεκορ 4-1 και βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός (4-1) ηττήθηκε από τη Μονακό με 76-81 μπροστά σε 10.000 φιλάθλους στο ΣΕΦ και γνώρισε την πρώτη φετινή ήττα του, μετά από 5 αγωνιστικές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter