Μπάσκετ: Και επίσημα «Μιλανέζος» ο Μήτογλου

Μπάσκετ: Και επίσημα «Μιλανέζος» ο Μήτογλου

Μέλος της Ολύμπια Μιλάνο είναι από σήμερα ο Ντίνος Μήτογλου. Η μεταγραφή ανακοινώθηκε επίσημα από την ιταλική ομάδα, μία μέρα μετά το «αντίο» του 25χρονου φόργουορντ στον Παναθηναϊκό. Ο Μήτογλου, που βρίσκεται στον Καναδά με την αποστολή της Εθνικής Ανδρών, αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό μεταξύ 2017-2021.

Η ιστορική Ολίμπια Μιλάνο –είναι το πραγματικό όνομα του συλλόγου- έχει προπονητή τον Έτορε Μεσίνα και γενικό διευθυντή τον άλλοτε «ερυθρόλευκο» Χρήστο Σταυρόπουλο, ενώ φέτος έφτασε μέχρι το φάιναλ-φορ της Euroleague στην Κολωνία, όπου έχασε την πρόκριση στον τελικό για ένα σουτ.

«Είναι μία νέα πρόκληση για μένα και ανυπομονώ να ξεκινήσει με τη νέα μου ομάδας, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου», δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ. «Ξέρω ότι η Ολίμπια έχει μεγάλες προσδοκίες και θα κάνω το παν για να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε».

Τον Μήτογλου (2,10 μ.) υποδέχθηκε διαδικτυακά ο Σταυρόπουλος με την παρακάτω δήλωση: «Παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι ήδη έμπειρος. Έχει τις ικανότητες για να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είμαστε χαρούμενοι που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο Μιλάνο και πιστεύουμε ότι αυτή η μετακίνηση γίνεται την καταλληλότερη στιγμή και για τις δύο πλευρές».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter