Μπάσκετ: Και επίσημα ο Ζήσης μάνατζερ της Εθνικής

Μπάσκετ: Και επίσημα ο Ζήσης μάνατζερ της Εθνικής

Ο Νίκος Ζήσης είναι ο νέος μάνατζερ της Εθνικής Ανδρών μπάσκετ, στο πλευρό του Δήμου Ντικούδη, που είναι ο αρμόδιος σύμβουλος στη νέα διοίκηση. Η είδηση που διέρρευσε χθες επιβεβαιώθηκε με επίσημη ανακοίνωση από την Ομοσπονδία.

«Ο Ζήσης ο οποίος συνομίλησε και συμφώνησε απόλυτα με το πλάνο και την προοπτική που του ανέλυσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος, θα έχει την απόλυτη ευθύνη του συντονισμού όλων των θεμάτων της Εθνικής Ανδρών και της άμεσης συνεργασίας με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας και τον υπεύθυνο όλων των Εθνικών ομάδων, Δήμο Ντικούδη», ανακοινώθηκε.

«Οι δύο παλιοί συμπαίκτες, τόσο στην ΑΕΚ όσο και στην Εθνική Ανδρών με την οποία είχαν πανηγυρίσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ 2005 και το αργυρό στο Παγκόσμιο του 2006, έχουν ήδη αρχίσει τη συνεργασία τους εν όψει της άμεσης υποχρέωσης που υπάρχει με το πρώτο “παράθυρο” των Προκριματικών του FIBA World Cup 2023, τον Νοέμβριο».

H Eθνική ομάδα αντιμετωπίζει στις 25 Νοεμβρίου τη Βρετανία εκτός έδρας και τρεις ημέρες αργότερα τη Λευκορωσία, στη γενέτειρα του Ζήση, Θεσσαλονίκη.

O 38χρονος Zήσης, που υπήρξε αρχηγός της Εθνικής Ανδρών επί σειρά ετών και μετράει 371 συμμετοχές με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα από την ηλικία των 16 ετών, σταμάτησε την ενεργό δράση μόλις τον περασμένο Ιούνιο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter