Μπάσκετ: Και επίσημα “πράσινος” ο Σλούκας για την επόμενη τριετία

Μπάσκετ: Και επίσημα “πράσινος” ο Σλούκας για την επόμενη τριετία

Η μεταγραφή της χρονιάς ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και ανακοινώθηκε μέσα στη …ντάλα του Σαββατοκύριακου: ο Κώστας Σλούκας υπέγραψε στον Παναθηναϊκό και θα φοράει τα πράσινα μέχρι το 2026. Η πολύκροτη μεταγραφή, που συνοδεύεται από τα σχετικά ενσταντανέ με τον διεθνή μπασκετμπολίστα να ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, υπολογίζεται να κοστίσει γύρω στα 9-10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 33χρονος Σλούκας ακολουθεί έτσι την αντίστροφη διαδρομή από εκείνη που επέλεξε προ 13 ετών ο Βασίλης Σπανούλης, ενώ βαδίζει στα χνάρια του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος -παρεμπιπτόντως- εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό.

Νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Αργεντινό γκαρντ Λούκα Βιλντόσα και τον Γάλλο σέντερ Ματίας Λεσόρ, αλλά και τους Έλληνες διεθνείς Ντίνο Μήτογλου, Δημήτρη Μωραΐτη, Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο Σλούκας έπαιξε στον Ολυμπιακό τα τελευταία τρία χρόνια και τον βοήθησε να κατακτήσει πέντε εγχώριους τίτλους με παράλληλη πορεία προς δύο ευρωπαϊκά φάιναλ-φορ. Την προηγούμενη πενταετία αγωνίστηκε στη Φενέρμπαχτσε, η οποία προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα να τον ξαναφέρει στην Κωνσταντινούπολη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter