Μπάσκετ: …Και στο τέλος κερδίζει ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ: …Και στο τέλος κερδίζει ο Ολυμπιακός

Όρθιος για άλλη μία φορά πάνω στο τεντωμένο σχοινί των τελευταίων _x000D_
δευτερολέπτων, ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να ανατρέψει χάντικαπ 10 πόντων _x000D_
στα τελευταία 6 λεπτά του τρίτου τελικού και να αποκτήσει προβάδισμα _x000D_
τίτλου έναντι του Παναθηναϊκού

.Μετά το αποψινό δραματικό 64-62 (ημίχρονο 36-33), οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται άλλη μία νίκη για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ο τέταρτος αγώνας θα γίνει την Πέμπτη (9μμ) στο ΟΑΚΑ και ο πέμπτος, εάν χρειαστεί, την επόμενη Κυριακή στο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με 48-58 περίπου 5,5 λεπτά πριν το φινάλε με μακρινά σουτ των Τζέιμς και Ρίβερς, αλλά δύο τρίποντα των Μάντζαρη, Σπανούλη έδωσαν το έναυσμα για την αντεπίθεση.

Οι γηπεδούχοι προσπέρασαν με ελεύθερες βολές του εξαιρετικού Μιλουτίνοφ 31’’ πριν ακουστεί η κόρνα (63-62) και έβγαλαν διαδοχικές άμυνες στα τελευταία δευτερόλεπτα απέναντι σε Τζέιμς και Σίνγκλετον, με πρωταγωνιστή τον Κώστα Παπανικολάου.

«Είχαμε τα άντερα για να γυρίσουμε τέτοιο ματς και δικαιωθήκαμε», σχολίασε με τη λήξη ο Έλληνας φόργουορντ. Στη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκαν και πήγαν στα αποδυτήρια οι Γκριν, Μπουρούσης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαπέτρου 8, Μιλουτίνοφ 14, Μάντζαρης 3, Σπανούλης 5, Πρίντεζης 10, Μπιρτς 1, Γκριν 6, Γιανγκ 7, Αγραβάνης 4, Ουότερς, Παπανικολάου 6.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Σίνγκλετον 7, Ρίβερς 8, Γκιστ 4, Φελντίν 4, Καλάθης 11, Μπουρούσης 2, Τζέιμς 16, Παππάς 4, Φώτσης, Γκέιμπριελ 6.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter