Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Συστάσεις πριν τον 4ο τελικό

Μπάσκετ: Κάλεσμα εισαγγελέα για Γιαννακόπουλο, Αγγελόπουλους

Στο γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα κλήθηκαν οι ιδιοκτήτες των ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, προκειμένου να τους απευθύνει συστάσεις εν όψει των υπόλοιπων τελικών της Α1 μπάσκετ.

Ο Κωνσταντίνος Σιμητζόγλου απέστειλε κλήση στους Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, ελπίζοντας ότι θα οργανώσει κοινή συνάντηση των τριών ώστε να πέσουν οι τόνοι.

Παραμένει, ωστόσο, αμφίβολη η «συμμόρφωση» των τριών ("είναι εκτός Αττικής", ήταν η απάντηση που έλαβε η γραμματεία της εισαγγελίας, σε μία τουλάχιστον περίπτωση). Ο Σιμητζόγλου τονίζει ότι τυχόν αδιαφορία των εκατέρωθεν προέδρων θα επιβαρύνει τη θέση των ομάδων εφόσον γίνουν επεισόδια στο υπόλοιπο των τελικών.

Ειδικά για τον Δ. Γιαννακόπουλο, έχει ανοίξει ειδικός φάκελος από τον αναπληρωτή αθλητικό εισαγγελέα, Γ. Παναγόπουλο, ώστε να διερευνηθεί πιθανή ύπαρξη ποινικών παραπτωμάτων σε αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 4ος τελικός μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού (2-1) θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ και ο 5ος, εάν χρειαστεί, την Κυριακή στο Φάληρο.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.