Μπάσκετ: Κάτοικος Μόσχας ο Μιλουτίνοφ

Μπάσκετ: Κάτοικος Μόσχας ο Μιλουτίνοφ

Παίκτης της ΤΣΚΚΑ Μόσχας θα είναι για την επόμενη τριετία ο Νικολά Μιλουτίνοφ. Η μεταγραφή που είχε κλείσει άτυπα πριν από αρκετές εβδομάδες επισημοποιήθηκε σήμερα.

Ο Σέρβος σέντερ φόρεσε τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού τα προηγούμενα πέντε χρόνια. Στην περσινή Euroleague είχε μέσο όρο 10,3 πόντους και 8,2 ριμπάουντ.

Μερικές ώρες νωρίτερα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης είχε ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του Μάικ Τζέιμς. Ο άλλοτε «πράσινος» γκαρντ θα μείνει στην Μόσχα μέχρι το 2023.

Αντίθετα, αποχώρησε από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ο Κάιλ Χάινς, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Μιλουτίνοφ με μια ανάρτησή του στο Instagram

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Piraeus is not the only port, but for me the safest … Athens is not the only city, but for me the most beautiful … Olympiacos is not the only club, but my favorite … I have matured with you … I fell in love here … It is not the end … It is not the end… Ο Πειραιάς δεν είναι το μοναδικό λιμάνι, αλλά για μένα το ασφαλέστερο … Η Αθήνα δεν είναι η μόνη πόλη, αλλά για μένα η πιο όμορφη … Ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μόνος σύλλογος, αλλά ο αγαπημένος μου … Έχω ωριμάσει μαζί σου … Ερωτεύτηκα εδώ … Δεν είναι το τέλος … δεν είναι το τέλος …

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikola Milutinov (@nikola_milutinov11) στις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter