Μπάσκετ: Κλήθηκαν 14 στην Εθνική – Εν αναμονή των παιχτών από ομάδες της Euroleague

Μπάσκετ: Κλήθηκαν 14 στην Εθνική – Εν αναμονή των παιχτών από ομάδες της Euroleague

Με 14 παίκτες που ανήκουν σε ομάδες εκτός Euroleague θα αρχίσει η Εθνική μπάσκετ της προετοιμασία της για τους κρίσιμους αγώνες με τη Λετονία (11/11, Ηράκλειο) και το Βέλγιο (14/11, Μονς) για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2023.

Η ΕΟΚ διευκρίνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ενημέρωση για πιθανή συμμετοχή παικτών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, καθώς και των Καλάθη (Φενέρμπαχτσε), Παπαπέτρου (Παρτίζαν).

Ο Ολυμπιακός (Σλούκας, Παπανικολάου, Λαρεντζάκης, Λούντζης) αντιμετωπίζει την Παρτίζαν στο ΣΕΦ την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, ενώ ο Παναθηναϊκός (Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, αδελφοί Καλαϊτζάκη) υποδέχεται sto OAKA τη Βασκόνια την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, ανήμερα του αγώνα Ελλάδας-Λετονίας.

Η επιστροφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, που αγωνίζεται στην Ιταλία, είναι η είδηση της ημέρας. Τη 14άδα που θα προπονηθεί υπό την επίβλεψη του Σωτήρη Μανωλόπουλου συμπληρώνουν οι Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Λεωνίδας Κασελάκης, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος , Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραϊτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης , Γιώργος Τσαλμπούρης και Όμηρος Νετζήπογλου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter