Μπάσκετ: «Κόκκινη» πανωλεθρία στην πρεμιέρα

Μπάσκετ: «Κόκκινη» πανωλεθρία στην πρεμιέρα

Με μία αποκαρδιωτική εμφάνιση ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την πορεία του στη Euroleague της περιόδου 2019-20.

Οι Πειραιώτες γνώρισαν συντριβή στη Γαλλία από τη «νεοφώτιστη» στη διοργάνωση Βιλερμπάν, η οποία χειροκροτήθηκε από το κοινό της (6.000 άτομα) και από τον πρόεδρό της και εμβληματικό σταρ του γαλλικού μπάσκετ, Τόνι Πάρκερ.

Το τελικό σκορ ήταν 82-63 (ημίχρονο 40-33), αφού ο Ολυμπιακός χαράμισε το καλό του ξεκίνημα (12-19) και δεν απείλησε ποτέ τους γηπεδούχους. Από το ναυάγιό του διασώθηκε μόνο ο Γιώργος Πρίντεζης με 15 πόντους, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης πέτυχε 9 με τρία τρίποντα και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ 10. Οι Αμερικανοί της Βιλερμπάν Λάιτι και Τέιλορ ήταν οι πρώτοι σκόρερ του παιχνιδιού με 16 πόντους. “Το αποτέλεσμα ήταν μεγάλη έκπληξη και για μένα τον ίδιο”, ομολόγησε ο προπονητής των νικητών, Ζβέζνταν Μίτροβιτς.

Ανάμεσα στους 6.000 θεατές που χαιρέτισαν την επιστροφή των Γάλλων στην κορυφαία διοργάνωση ήταν ο διοικητικός ηγέτης της Euroleague Τζόρντι Μπερτομέου, καθώς και ο σταρ του Ολυμπιακού στο θριαμβευτικό φάιναλ-φορ του 1997 στη Ρώμη, Ντέιβιντ Ρίβερς. Ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να γλείψει τις πληγές του τις δύο επόμενες εβδομάδες, όταν φιλοξενεί στο ΣΕΦ τις Βαλένθια, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Η Βιλερμπάν υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Πέμπτη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter