Μπάσκετ: «Κόκκινο» ρεσιτάλ απέναντι στον Προμηθέα

Μπάσκετ: «Κόκκινο» ρεσιτάλ απέναντι στον Προμηθέα

Άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα των εξαιρετικών εμφανίσεων πρόσθεσε ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα, με το εντυπωσιακό 108-75 (ημίχρονο 52-41) επί του ισχυρού Προμηθέα στο Φάληρο. Οι δύο ομάδες ήταν οι μοναδικές αήττητες μετά τις πρώτες 2 αγωνιστικές της Basket League.

Oι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν το γκάζι από το πρώτο κιόλας μέρος, όταν προηγήθηκαν με 48-33 στο 17ο λεπτό. Ο Δημήτρης Αγραβάνης οδήγησε τον Προμηθέα σε αντεπίθεση, η οποία ξεθύμανε με σερί 17-3, που ανέβασε τη διαφορά στους 20 πόντους μετά το 59-53. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο.

«Έχουμε ακόμη πολλά κενά και περιθώρια βελτίωσης, ενώ μερικοί παίκτες πρέπει να βρουν τη φόρμα τους. Είναι νωρίς για να ονειρευόμαστε», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Oι Βεζένκοφ (15), ΜακΚίσικ (14), Ντόρσεϊ 14), Φαλ (9), Ουόκαπ (7), Λαρεντζάκης (8), Πρίντεζης (8) ξεχώρισαν από τον πλήρη Ολυμπιακό. Για την ομάδα του Ισπανού προπονητή Λουίς Κασιμίρο, πρώτοι σκόρερς αναδείχθηκαν οι Ρέι (12), Ρογκαβόπουλος (11), Αγραβάνης (10), Γκραντ (10).

Τρεις επαρχιακές ομάδες, ο Kολοσσός Ρόδου και οι Προμηθέας και Απόλλων Πάτρας, ακολουθούν τον αήττητο Ολυμπιακό, με ρεκόρ 2-1.

Στα σαββατιάτικα παιχνίδια της, ο Κολοσσός νίκησε τον Άρη στο Αλεξάνδρειο με 85-81 (Μομίροφ 17), ο ΠΑΟΚ τον Ηρακλή στην Πυλαία με 72-69 (Τζόουνς 15) και ο Απόλλωνας την ΑΕΚ στην Πάτρα με 84-68 (Δίπλαρος 22).

Το βράδυ της Κυριακής θα παίξουν Λάρισα-Λαύριο στις 8 μ.μ., ενώ η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, με τον αγώνα Παναθηναϊκού-Ιωνικού στις 7.30 μ.μ.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν από τον Άρη στον μοναδικό αγώνα που έχουν δώσει μέχρι τώρα, ενώ χωρίς νίκη παραμένει και ο Ηρακλής (0-2). Το Περιστέρι του νέου Ομοσπονδιακού προπονητή Σωτήρη Μανωλόπουλου έχει ρεπό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter