Μπάσκετ: «Κόπηκαν» τρεις από την Εθνική

Μπάσκετ: «Κόπηκαν» τρεις από την Εθνική

Οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιάννης Κουζέλογλου και ο «εφεδρικός» Δημήτρης Κακλαμανάκης αποκλείστηκαν από την αποστολή της Εθνικής μπάσκετ, που αναχωρει αύριο για το Μιλάνο.

Αναμένεται η τελική ετυμηγορία του Δημήτρη Ιτούδη για τη 12άδα, αλλά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Κώστας Αντετοκούνμπο αναγκάζουν τον Ομοσπονδιακό προπονητή να περιμένει λίγο ακόμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις πρώτοι θεωρούνται σχεδόν βέβαιοι για την αποστολή αν και απροπόνητοι, αλλά η συμμετοχή του Κώστα Αντετοκούνμπο παραμένει αμφίβολη.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία: «Λόγω των προβλημάτων που υφίστανται, των θεραπειών που συνεχίζουν να κάνουν οι παίκτες που τα αντιμετωπίζουν και των ιατρικών δεδομένων που διαρκώς δίνονται, για την τελική σύνθεση της αποστολής που θα αναχωρήσει αύριο (31/8) για το Μιλάνο και κατ’ επέκταση και για την 12αδα του Ευρωμπάσκετ θα υπάρξουν νεότερες ενημερώσεις».

Στη διάθεση του Ιτούδη παραμένουν και οι Καλάθης, Μποχωρίδης, Λούντζης, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης, Παπανικολάου, Κασελάκης, Αγραβάνης, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο. Από τους δεκατέσσερις, θα «κοπούν» δύο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter