Μπάσκετ: Κρίσιμη Τετάρτη για τον Ολυμπιακό – Θα υποβιβαστεί στην Α2;

Μπάσκετ: Κρίσιμη Τετάρτη για τον Ολυμπιακό – Θα υποβιβαστεί στην Α2;

O ένας εκ των τριών «ανεπιθύμητων» διαιτητών για την ΚΑΕ Ολυμπιακός, από τον αγώνα Κυπέλλου της 13ης Φεβρουαρίου με τον Παναθηναϊκό, κληρώθηκε να διευθύνει την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με τον Προμηθέα Πατρών, της 26ης αγωνιστικής, την Τετάρτη (8/5, 17:30).

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος θα είναι ο πρώτος διαιτητής μαζί με τους Κορομηλά και Τσώνο της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός έχει επαναλάβει δημόσια πως σε μία τέτοια περίπτωση δεν θα κατέβει στο ματς και, αν εμμείνουν στην απόφασή τους οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, τότε ο Ολυμπιακός θα υποβιβαστεί στην Α2.

Λίγο πριν από την σημερινή συνεδρίαση της ΚΕΔ, ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στα γραφεία της ΕΟΚ και ζήτησε να μην εξαιρούνται οι τρεις «ανεπιθύμητοι» διαιτητές για την ομάδα του Πειραιά.

Καθώς ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε να αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την 19η αγωνιστική ως ένδειξη διαμαρτυρίας επειδή δεν ορίστηκαν ξένοι διαιτητές όπως απαιτούσε, υποβιβάζεται στην Α2 τη δεύτερη φορά που δεν κατεβαίνει σε αγώνα της κανονικής περιόδου, βάσει της ειδικής προκήρυξης του πρωταθλήματος…

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν ανεπίσημα -αλλά με επίσημη “σφραγίδα”- από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν πρόκειται να λάβουν αποφάσεις εν θερμώ. Σε αυτή την κατεύθυνση, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παίξει κανονικά στον αγώνα με τον Προμηθέα (όπου ορίστηκε να διευθύνει ο επίμαχος διαιτητής Παν.Αναστόπουλος) και μάλιστα με τιμή εισιτηρίου 1 ευρώ για τους θεατές. Ο προφανής στόχος είναι να μετατραπεί το συγκεκριμένο ματς σε “λαϊκό δικαστήριο”.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός περιμένει τις τοποθετήσεις της Αδριατικής Λίγκας, η οποία θα συζητήσει το αίτημα προσχώρησης των “ερυθρολεύκων” στη γενική της συνέλευση, στις 15 Μαΐου. Σύμφωνα με τους παράγοντες της Αδριατικής Λίγκας, δύσκολα θα γίνει δεκτή οποιαδήποτε ομάδα χωρίς ρητή υπόσχεση για τριετή συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει διευκρινίσει αν δέχεται τέτοιου είδους δέσμευση. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter