Μπάσκετ: «Λίγος» ο Παναθηναϊκός στο Μιλάνο

Μπάσκετ: «Λίγος» ο Παναθηναϊκός στο Μιλάνο

Σταθερά αδύναμος εκτός έδρας, ο Παναθηναϊκός γνώρισε συντριβή από την Αρμάνι στο Μιλάνο με 75-54, αν και στο ημίχρονο βρισκόταν κοντά στο σκορ και έχανε με το ισχνό 33-29.

Ο Παναθηναϊκός παραμένει στην προτελευταία θέση της κατάταξης της Euroleague με ρεκόρ 4-11, ενώ η Αρμάνι είναι πλέον τρίτη, με 10 νίκες και 5 ήττες.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε στο 29-29 λίγο πριν την ανάπαυλα, με αρκετή βοήθεια από τον πάγκο του.

Οι Κάιλ Χάινς, Σέρχιο Ροντρίγκεθ πυροδότησαν σερί 16-0 για την Αρμάνι και ο Ντέβον Χολ αποτελείωσε τον Παναθηναϊκό με 12 συνεχόμενους προσωπικούς πόντους στο ξεκίνημα της δ’ περιόδου, μετά το 57-44.

Ο Ντάριλ Μέικον πέτυχε 14 πόντους και ήταν ο μοναδικός «διψήφιος» του Παναθηναϊκού. Έπαιξαν και οι Πέρι 7, Παπαγιάννης 4, Μποχωρίδης 3, Παπαπέτρου 5, Κασελάκης 6, Ουάιτ 6, Έβανς 5, Σαντ-Ρόος 4, Μαντζούκας, Αβδάλας. Απουσίασε ο τραυματίας Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο Χολ ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 19 πόντους, ενώ ο Χάινς πρόσθεσε 14 και οι Μέλι, Σιλντς, Ντάνιελς από 9. Ο Ροντρίγκεθ είχε 6 πόντους και 9 ασίστ.
Η Αρμάνι παρατάχθηκε χωρίς τον λαβωμένο άλλοτε “πράσινο” Ντίνο Μήτογλου, ενώ ο Μπεν Μπεντίλ έκανε ντεμπούτο χωρίς να σκοράρει.

O Παναθηναϊκός υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, που θα ταξιδέψει χωρίς τον τραυματία Νικ Καλάθη. Μετά το ποψινό 76-69 επί του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι, η ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους ανέβηκε στο 13-2.

Ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται στην κορυφαία τετράδα με ρεκόρ 9-5, θα υποδεχθεί κατά σειρά στο ΣΕΦ τη Μπάγερν (αύριο) και τη Βιλερμπάν (την Παρασκευή). Και οι δύο αντίπαλοι των Πειραιωτών βρίσκονται στο 7-7.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter