Μπάσκετ: «Λύγισε» ο Ολυμπιακός στη Ρωσία

Μπάσκετ: «Λύγισε» ο Ολυμπιακός στη Ρωσία

Την τρίτη ήττα του σε ισάριθμους εκτός έδρας αγώνες για την Euroleague γνώρισε ο Ολυμπιακός. «Θύτης» ήταν αυτή τη φορά η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης του Τσάβι Πασκουάλ: 84-78, ημίχρονο 49-43.

Η κακή άμυνα των Πειραιωτών στο πρώτο ημίχρονο διαμόρφωσε τις ισορροπίες του αγώνα. Ο Ολυμπιακός αντεπιτέθηκε μετά την ανάπαυλα και προηγήθηκε με 58-59 με σερί 0-8, αλλά τα επιθετικά ριμπάουντ των Ρώσων και τα καλάθια των Λόιντ, Μπάρον στη δ’ περίοδο καταδίκασαν την ελληνική ομάδα σε ήττα.

Πλέον ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 6-3, με νίκες στο Φάληρο και ήττες στα τρία ταξίδια του (Μόσχα, Βαρκελώνη, Αγία Πετρούπολη). Η Ζενίτ έφτασε και αυτή στο 6-3 με την τρίτη σερί νίκη της.

Ο Τόμας Ουόκαπ ήταν ο κορυφαίος σκόρερ του Ολυμπιακού με 17 πόντους. Oι Κώστας Σούκας, Μουσταφά Φαλ πέτυχαν από 13 και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ 11, ενώ έπαιξαν και οι Λαρεντζάκης 5, Μάρτιν 7, Βεζένκοφ 5, Πρίντεζης 2, Παπανικολάου 1, Ζαν-Σαρλ 2, ΜακΚίσικ 2.

Οι Φράνκαμπ (16), Μπάρον (14), Λόιντ (12) και ο άλλοτε «κόκκινος» Κουζμίνσκας (12) ξεχώρισαν από τη Ζενίτ.

Μερικές ώρες πριν το ματς, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε στον Πειραιά τον νεοαποκτηθέντα φόργουορντ Κουίνσι Έισι, που ξεκίνησε προετοιμασία με ατομικό πρόγραμμα.

Την επόμενη εβδομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές (3-6) στην Κωνσταντινούπολη την Τετάρτη και τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου (6-3) στο Φάληρο την Παρασκευή.

Ο Παναθηναϊκός (2-7) ηττήθηκε χθες από τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ και έχει μπροστά του δύο εκτός έδρας αποστολές, στο Κάουνας την Τρίτη και στο Μόναχο την Πέμπτη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter