Μπάσκετ: Μαύρες γιορτές για ΠΑΟΚ, Άρη

Μπάσκετ: Μαύρες γιορτές για ΠΑΟΚ, Άρη

Στο «υπόγειο» της βαθμολογίας της Basket League βρήκε το φινάλε του α’ γύρου τους άλλοτε κραταιούς Άρη και ΠΑΟΚ, μετά τις ήττες που αμφότεροι γνώρισαν στην 13η αγωνιστική.

Οι ομάδες που μονοπώλησαν τους τίτλους και έγραψαν την ιστορία του ελλγηνικού μπάσκετ στη δεκαετία του ’80 και όχι μόνο έχουν πλέον ρεκόρ 3-10 και μοιράζονται τις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν στην Α2, αφού η Λάρισα νίκησε στο Λαύριο και ανέβηκε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω.

Μάλιστα ο ΠΑΟΚ γνώρισε συντριβή ε τοπικό ντέρμπι, από τον νεοφώτιστο Ηρακλή στο Ιβανώφειο με 99-82 (Σούλερ 26 – Σόρτερ 13). “Αντίο, εκεί στην Α2”, τραγουδούσαν οι οπαδοί του γηπεδούχου.

Ο ΄Αρης έχασε νωρίτερα από τον 2ο Προμηθέα στην Πάτρα με 95-79, παρά τους 19 πόντους του Μόρις και τους 7 του Μπράουν. «Κοροϊδεύουμε και αδικούμε τους εαυτούς μας, όσο δεν αλλάζουμε νοοτροπία», ομολόγησε ο προπονητής του, Σάββας Καμπερίδης.

Στις 5 Ιανουαρίου, οι δύο “αιώνιοι” της Θεσσαλονίκης θα αναμετρηθούν στην Πυλαία, με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, οπότε ο ηττημένος θα μείνει μόνος στην τελευταία θέση. Στο ματς της πρεμιέρας, στο Αλεξάνδρειο, ο Άρης κέρδισε με 85-82.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter