Μπάσκετ: Με Γιάννη η Εθνική στο Βελιγράδι

Μπάσκετ: Με Γιάννη η Εθνική στο Βελιγράδι

Xωρίς τους τραυματίες Παπαπέτρου, Παπαγιάννη, αλλά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ταξιδεύει η Εθνική μπάσκετ για το Βελιγράδι, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σερβία το βράδυ της Πέμπτης στα πλαίσια των προκριματικών του Μουντομπάσκετ 2023.

Το κρίσιμο για τους οικοδεσπότες ματς θα διεξαχθεί μπροστά σε 20.000 φιλάθλους στην Σταρκ Αρένα, αφού τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιμετώπισε μικροπρόβλημα στη μέση του και δεν έπαιξε στους δύο τελευταίους αγώνες του τουρνουά «Ακρόπολις», αλλά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο Βελιγράδι.

Η συμμετοχή του Παπαγιάννη στο Ευρωμπάσκετ (2-18 Σεπτεμβρίου) παραμένει αμφίβολη, ενώ ο Παπαπέτρου ίσως αγωνιστεί στο επίσημο ματς με τους Βέλγους, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Η μέχρι τώρα βαθμολογία του Ομίλου: Ελλάδα 3-1, Λετονία 3-1, Τουρκία 2-2, Βέλγιο 2-2, Σερβία 1-3, Μ.Βρετανία 1-3.

Ο Δημήτρης Ιτούδης απέκλεισε από την αυριανή αποστολή και τους Καλαϊτζάκη, Κουζέλογλου. Στο Βελιγράδι θα μεταβούν οι Καλάθης, Σλούκας, Λούντζης, Μποχωρίδης, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης, Παπανικολάου, Κασελάκης, Αγραβάνης και οι τρεις αδελφοί Αντετοκούνμπο.

Με τη Σερβία του Σβέτισλαβ Πέσιτς θα αγωνιστούν κανονικά ο δις MVP του ΝΒΑ Νίκολα Γιόκιτς και ο δις MVP της Ευρωλίγκας Βασίλιε Μίτσιτς, αλλά ίσως απουσιάσουν οι τραυματίες Νέντοβιτς, Μπιέλιτσα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter