Μπάσκετ: Με Σερβία η «επίσημη αγαπημένη»

Μπάσκετ: Με Σερβία η «επίσημη αγαπημένη»

Η Σερβία θα είναι ο προτελευταίος αντίπαλος της Εθνικής μπάσκετ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα γίνει στα τέλη του καλοκαιριού στην Ασία. Ο αποψινός αγώνας (19.00 στα Άνω Λιόσια) δεν έχει βαθμολογική σημασία για την ελληνική ομάδα, η οποία έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα τελικά. Ουσιαστικά, έχουν προκριθεί και οι Σέρβοι, όπως και οι Λετονοί.

Η Εθνική θα παραταχθεί χωρίς παίκτες από ομάδες της Euroleague, με εξαίρεση τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη του Παναθηναϊκού και τον Τζορτζ Πάπας του Ολυμπιακού. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έχει καλέσει για τους δύο αγώνες του τετραημέρου και τους Κωστή Γόντικα, Δημήτρη Κατσίβελη, Γιάννη Κουζέλογλου, Βασίλη Μουράτο, Δημήτρη Μωραϊτη, Όμηρο Νετζήπογλου, Νίκο Ρογκαβόπουλο, Γιώργο Τανούλη, Βασίλη Τολιόπουλο, Γιώργο Τσαλμπούρη, Δημήτρη Φλιώνη, Μανώλη Χατζηδάκη, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Νίκο Χουγκάζ. Με τη Σερβία θα παίξουν μεταξύ άλλων ο Μιλουτίνοφ που αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και οι Γιάραμαζ, Ραντάνοφ, Ντάνγκουμπιτς.

Τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 5.000 φίλαθλοι. Η Εθνική θα παίξει τη Δευτέρα στις 7.30 μ.μ. με την πρωτοπόρο του Ομίλου Λετονία στη Ρίγα. Από τον Όμιλό μας μένουν εκτός νυμφώνος οι Τουρκία, Βέλγιο, Μ.Βρετανία.

Το Μουντομπάσκετ 2023 θα διεξαχθεί στις στις Φιλιππίνες (τρία γήπεδα της Μανίλα), την Ινδονησία (Τζακάρτα) και την Ιαπωνία (Οκινάουα), μεταξύ 25 Αυγούστου και 10 Σεπτεμβρίου. Τα τελικά θα φιλοξενηθούν σε κλειστό 55.000 θέσεων στη Μανίλα, όπου θα γίνει και η κλήρωση των Ομίλων στις 29 Απριλίου.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter