Μπάσκετ: Με το αριστερό οι Μπακς στο Μπρούκλιν

Μπάσκετ: Με το αριστερό οι Μπακς στο Μπρούκλιν

Mε ήττα ξεκίνησαν οι Μιλγουόκι Μπακς τη σειρά των ημιτελικών των Ανατολής απέναντι στους γηπεδούχους Μπρούκλιν Νετς: 115-107. Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει τη Δευτέρα ξανά στη Νέα Υόρκη. Η πρόκριση θα κριθεί στις τέσσερις νίκες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 34 πόντους με 16/24 σουτ, ενώ είχε ακόμη 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 τάπες και 5 λάθη. Ο Λόπεζ πρόσθεσε 19 και ο Χόλιντεϊ 17 για το Μιλγουόκι, που είχε 6/30 τρίποντα.

Ο Κέβιν Ντουράντ (29) και ο Κάιρι Ίρβινγκ (25) ήταν, όπως αναμενόταν, οι πρωταγωνιστές από πλευράς Νετς, ενώ ο γνωστός μας Μάικ Τζέιμς πέτυχε 12 πόντους. O Mπλέικ Γκρίφιν είχε 18 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 63-61 υπέρ των Νετς, οι οποίοι αύξησαν τη διαφορά στους 16 πόντους στα τέλη της γ’ περιόδου (98-82).

Ο αστάθμητος παράγοντας του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος έπαιξε μόλις 43 δευτερόλεπτα πριν αποχωρήσει με ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Μάλιστα ο Χάρντεν έφυγε από το γήπεδο για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Μερικές ώρες πριν τον αγώνα, ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε στην Αθήνα ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μάλλον θα απουσιάσει από το Προολυμπιακό τουρνουά, ακόμα και αν οι Μπακς αποκλειστούν από τους Νετς.

«Μετά από μία σεζόν 80-90 αγώνων, ο Γιάννης χρειάζεται ξεκούραση», εξήγησε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας. «Πολύ αμφιβάλλω αν θα τον έχουμε στη διάθεσή μας στο Προολυμπιακό, αλλά θα τον περιμένουμε στο Τόκιο εάν προκριθούμε», πρόσθεσε, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Over FM.

Σημειώνεται, ότι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν χθες στη δωδεκάδα των Μπακς μετά από αρκετές εβδομάδες απουσίας λόγω τραυματισμού και έπαιξε στο τελευταίο τετράλεπτο (1 π.).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter