Μπάσκετ: Με το δεξί οι αγχωμένοι Μπακς

Μπάσκετ: Με το δεξί οι αγχωμένοι Μπακς

Με δύσκολη, αλλά πολύτιμη νίκη ξεκίνησαν οι Μιλγουόκι Μπακς τον προσπάθειά τους για διεκδίκηση του τίτλου στο ΝΒΑ. Οι φιλοξενούμενοι Μαϊάμι Χιτ παραδόθηκαν στην παράταση 109-107 (κανονικός αγώνας 99-99) στο πρώτο παιχνίδι του εναρκτήριου γύρου των πλέι-οφ. Ο Κρις Μίντλετον πέτυχε τη νικητήριο καλάθι μισό δευτερόλεπτο πριν τη λήξη, ενώ είχε προηγηθεί τρίποντο του Ντράγκιτς.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε αγχωμένος και τελείωσε τον αγώνα με 26 πόντους, 10/27 σουτ (0/3 τρίποντα), 6/12 βολές, 18 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα, 6 λάθη σε 46 λεπτά. Μάλιστα τραυματίστηκε στο αριστερό μπράτσο, ωστόσο έμεινε στο παιχνίδι.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας, ο Γιάννης είχε 2/6 βολές και δέχθηκε το καλάθι της ισοφάρισης από τον Tζίμι Μπάτλερ (17 π.) στην εκπνοή. Ωστόσο, οι Μπακς καθάρισαν το ματς στην παράταση, με 27 του Μίντλετον και 20 του Χόλιντεϊ.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν θα αγωνιστεί στους πρώτους γύρους των πλέι-οφ, λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Το δεύτερο ματς θα γίνει τα ξημερώματα της Τρίτης πάλι στο Μιλγουόκι, όπου χρησιμοποιείται το 50% των κερκίδων (9.000 φίλαθλοι).

Το Μαϊάμι είχε αποκλείσει τους Μπακς στον 2ο γύρο των περυσινών πλέι-οφ (σε συνθήκες «φούσκας» στο Ορλάντο, καθ’ οδόν προς τους τελικούς του ΝΒΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter