Μπάσκετ: Με Βέλγιο για το χάλκινο οι Νέοι μετά τη συντριβή

Μπάσκετ: Με Βέλγιο για το χάλκινο οι Νέοι μετά τη συντριβή

Αμαχητί παραδόθηκε η Εθνική Νέων στην ανώτερη Γαλλία στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ Κ20 στο Ηράκλειο: 51-98 μπροστά σε 1.500 θεατές.

Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τους Βέλγους το απόγευμα της Κυριακής στον μικρό τελικό, διεκδικώντας το χάλκινο μετάλλιο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα Δύο Αοράκια στις 18.30 και η βελγική ομάδα ενδέχεται να παίξει χωρίς τον κορυφαίο παίκτη της, Τάις Ντε Ρίντερ, που τραυματίστηκε σήμερα.

Η διαφορά υπέρ των εκπληκτικών Γάλλων έφτασε τους 20 πόντους στις αρχές της β’ περιόδου (16-36) και άγγιξε τους 30 στην ανάπαυλα του ημιχρόνου (23-51). Η συνέχεια ήταν διαδικαστική, αφού η απογοητευτική Εθνική μας δεν μπόρεσε να αντισταθεί.

Ο Σωτήρης Οικονομόπουλος πέτυχε 13 πόντους και οι Λευτέρης Μαντζούκας, Βαγγέλης Ζούγρης από 12. Ο Κώστας Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε και τους Σταυρακόπουλο 5, Καλαϊτζάκη 5, Χατζή 2, Πλώτα 2, Μπαζίνα, Νεόφυτο, Μερμίγκη, Ναυπλιώτη, Ζορμπά.

Στον πρώτο ημιτελικό, το Ισραήλ νίκησε εύκολα τους Βέλγους με 67-46 και θα αντιμετωπίσει τους αήττητους Γάλλους στον κυριακάτικο τελικό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter