Μπάσκετ: Μεγάλες νίκες για Απόλλωνα, Κολοσσό

Μπάσκετ: Μεγάλες νίκες για Απόλλωνα, Κολοσσό

Με απρόσμενες «κιτρινόμαυρες» ήττες της ΑΕΚ από τον Απόλλωνα και του Άρη από τον Κολοσσό ξεκίνησε η 3η αγωνιστική της Basket League.

Η ΑΕΚ του Στέφανου Δέδα γνώρισε βαριά ήττα από τον νεοφώτιστο Απόλλωνα στην Πάτρα, με 84-68 και έπεσε στο 1-2. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 46-39.

Ο Νίκος Δίπλαρος ήταν ο κορυφαίος παίκτης με 22 πόντους και 4 ασίστ για την ομάδα του Νίκου Βετούλα, που έχει ρεκόρ 2-1, ενώ ξεχώρισαν και οι Τσαμπούρης (15), Κόουλμαν (13), Ντέιβις (13).

Ο Νίκος Παππάς ήταν πρώτος σκόρερ της απογοητευτικής ΑΕΚ με 17 πόντους, αλλά είχε 1/8 τρίποντα. Ο Βαουλέτ πρόσθεσε 12 πόντους και οι Κολόμ, Γκρίφιν από 10.

Δύο εβδομάδες μετά την εκπληκτική νίκη του επί του Παναθηναϊκού, ο Άρης (1-2) ηττήθηκε στο Αλεξάνδρειο από τον Κολοσσό Ρόδου με 81-85, παρά τους 33 πόντους του Χάνλαν και τους 22 του Κάουαν.

Από την ομάδα του Ηλία Καντζούρη, που ανέβηκε στο 2-1, ο Μομίροφ πέτυχε 17 πόντους, ο Τιλί 17 και ο Μίλερ 16.

Το σαββατιάτικο πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ηρακλή στις 8 μ.μ. Την Κυριακή θα αναμετρηθούν οι μοναδικοί αήττητοι Ολυμπιακός-Προμηθέας στις 5μμ στο Φάληρο, ενώ θα παίξουν και Λάρισα-Λαύριο στις 8 μ.μ.

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, με τον αγώνα Παναθηναϊκού-Ιωνικού στις 7.30 μ.μ. Το Περιστέρι του νέου Ομοσπονδιακού Σωτήρη Μανωλόπουλου έχει ρεπό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter