Μπάσκετ: Μέτωπο με Ομπράντοβιτς άνοιξε ο Γιαννακόπουλος

Μπάσκετ: Μέτωπο με Ομπράντοβιτς άνοιξε ο Γιαννακόπουλος

Nέο μέτωπο αποφάσισε να ανοίξει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με «αντίπαλο» αυτή τη φορά, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πριν ακόμη κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στην Κωνσταντινούπολη για την αναρρίχηση της Φενέρμπαχτσε στον θρόνο της Εuroleague, υπό τον «Ζοτς» (ο οποίος μετράει πλέον 9 ευρωπαϊκούς τίτλους), διέρρευσε σε ιστοσελίδα του Ομίλου DPG ηχητικό ντοκουμέντο από τις διαπραγματεύσεις του Σέρβου με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός το καλοκαίρι του 2012, όταν ο νεώτερος Γιαννακόπουλος είχε μόλις αναλάβει τη σκυτάλη από τον πατέρα Παύλο και τον θείο Θανάση.

Στο ολιγόλεπτο απόσπασμα από τις πολύωρες συνομιλίες της εποχής, ο Ομπράντοβιτς συζητάει την πιθανή παραμονή του στον Παναθηναϊκό, με βασικό κριτήριο τον προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς, απαιτώντας κονδύλι 15 εκατομμυρίων ευρώ για τη στελέχωση της ομάδας.

Μερικές ώρες νωρίτερα, είχαν δημοσιευθεί σε άλλο διαδικτυακό τόπο δηλώσεις του Ομπράντοβιτς, ο οποίος αρνήθηκε ότι έπαιξαν βασικό ρόλο τα χρήματα στην απόφασή του, οπότε η διαρροή του ηχητικού ντοκουμέντου με πενταετή καθυστέρηση θα πρέπει να θεωρηθεί «απάντηση» του Γιαννακόπουλου στους ισχυρισμούς του διάσημου προπονητή.

Μάλιστα, ο Γιαννακόπουλος ακούγεται να προτείνει στον Ομπράντοβιτς ένα είδος συνιδιοκτησίας της ΚΑΕ, σε ποσοστό 25% για τον Σέρβο. «Αν κάνουμε ένα κακό ματς απέναντι σε ομάδες με υψηλότερο προϋπολογισμό, ο κόσμος θα στραφεί εναντίον μας», προειδοποιεί ο Ομπράντοβιτς. Το 2012, ήταν το έτος του διαζυγίου του με τον Παναθηναϊκό, μετά από 13 χρόνια συνεργασίας.

Οι αντιδράσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν ποικίλες μετά τη δημοσίευση της συνομιλίας. Tα σάιτ του Ομίλου Γιαννακόπουλου έγραψαν ότι ο διάλογος «εκθέτει τον Σέρβο τεχνικό». Παραμένει άγνωστο αν η ηχογράφηση της συζήτησης (στην οποία συμμετείχαν οι Δημήτρης Ιτούδης, Μάνος Παπαδόπουλος) έγινε εν γνώσει όσων βρίσκονταν στο δωμάτιο.   

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter