Μπάσκετ: Μήτογλου, Παπαγιάννης, Μπράουν έλαμψαν στο All-Star Game (Photos+Video)

Μπάσκετ: Μήτογλου, Παπαγιάννης, Μπράουν έλαμψαν στο All-Star Game (Photos+Video)

Με πολύ κέφι, ξενοιασιά, μαντινάδες και αρκετό κόσμο στις εξέδρες ολοκληρώθηκε στο Ηράκλειο το Τριήμερο των Αστέρων του ελληνικού μπάσκετ.

Η ομάδα που είχε αρχηγό τον Γιόνας Ματσιούλις νίκησε την ομάδα του Νικ Καλάθη με 109-104. Ο Ντίνος Μήτογλου κέρδισε το έπαθλο του ΜVP του παιχνιδιού, που έγινε σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς και έκλεισε με τις νότες της λύρας και με παραδοσιακούς χορούς της Κρήτης.

Με τους νικητές έπαιξαν οι Μήτογλου 19, Ματσιούλις 11, Φρεντέτ 9, Ράις 6, Αγκμπελέσε 6, Μπ.Μπράουν 6, Παπαδάκης, Χάνλαν 12, Γιαννόπουλος 6, Γκετσέβιτσιους, Μποχωρίδης 10, Καράμπουλας 9, Σλότερ 4, Ματροκεφαλίδης 2, Παπαγιάννης 9.

Με τους ηττημένους αγωνίστηκαν οι Φράνκαμπ 9, Ρας 12, Τόμας 15, Καλάθης 6, Καββαδάς 8, Κατσίβελης 2, Παππάς 5, Μάντζαρης 6, Κ.Μπράουν 3, Φίλερ 14, Γκρέι 2, Φιλιππάκος 6, Ουάιλι 4, Σάμιουελς 12, Σχορτσανίτης.

Έπαιξαν για λίγο και σκόραραν ακόμα και οι γιοι του Νικ Καλάθη και του Ηλία Παπαθεοδώρου, ενώ χρόνος συμμετοχής δόθηκε και στις …μασκότ των ομάδων της basket League.

Tην παράσταση έκλεψε με την αυτοσχέδια μαντινάδα του ο Νίκος Παππάς: «Στο Ρέθυμνο πήγα χθες και άρχισα να πίνω / Συνέχεια σκεφτόμουνα, πού είναι ο Πιτίνο»! Ο Αμερικανός προπονητής ταξίδεψε στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους και απουσίασε από τ γιορτή του ελληνικού μπάσκετ. Τις δύο ομάδες κοουτσάρισαν οι Ηλίας Παπαθεοδώρου, Μάκης Γιατράς.

O Μπόμπι Μπράουν του ΠΑΟΚ κέρδισε τον διαγωνισμό των τριπόντων, μολονότι δεν είχε δηλωθεί αρχικά και έλαβε μέρος …εκτάκτως. «Ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασα», ομολόγησε. Ο 36χρονος Μπράουν πέτυχε 26 πόντους στον τελικό και νίκησε τον Κόνερ Φράνκαμπ του Ρεθύμνου, ο οποίος «έγραψε» σκορ 18.

Eκτός τελικού έμειναν οι Τζίμερ Φρεντέτ, Χάρης Γιαννόπουλος, Μαρτίνας Γκετσέβιτσιους, Στίβεν Γκρέι, Βαγγέλης Καράμπουλας και ο νεαρός Κώστας Παπαδάκης, που ηττήθηκε σε διπλό μπαράζ από τον Μπράουν.

Τα καρφώματα τα κέρδισε ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος συμμετείχε την τελευταία στιγμή στον διαγωνισμό, στη θέση του Αγκμπελέσε που αποσύρθηκε. «Με έσπρωξε ο Νικ Καλάθης», παραδέχθηκε ο νικητής.

Ο Παπαγιάννης μάζεψε 45 βαθμούς από τους κριτές και νίκησε τον συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Τζέικομπ Ουάιλι, ο οποίος απέτυχε στις προσπάθειές του και δεν βαθμολογήθηκε στον τελικό. Νωρίτερα αποκλείστηκαν οι Σαμάρντο Σάμιουελς, Κεν Μπράουν, Πάνος Φιλιππάκος και Λευτέρης Μαντζούκας.

Το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο και αποδόθηκε φόρος τιμής στον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ, με την προβολή στιγμιοτύπων από την καριέρα του. Το τριήμερο αφιερώθηκε σε φιλανθρωπική δράση, με έμφαση στην οδική ασφάλεια που τόσο ταλαιπωρεί την Κρήτη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter