Μπάσκετ: Μόνο ο Λούντζης από Euroleague στην Εθνική

Μπάσκετ: Μόνο ο Λούντζης από Euroleague στην Εθνική

Με μοναδικό παίκτη από ομάδα τς Euroleague τον Μιχάλη Λούντζη θα παραταχθεί η Εθνική μπάσκετ στον κρίσιμο αγώνα με τη Λετονία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2023, το απόγευμα της Παρασκευής (19.00) στο Ηράκλειο.

Λόγω της καταπόνησης από τους αποψινούς αγώνες αποκλείστηκε η συμμετοχή των Παπαπέτρου, Παπανικολάου, Σλούκα, Λαρεντζάκη, ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού (Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Π. Καλαϊτζάκης) θα φορέσουν τα πράσινα απέναντι στη Βασκόνια το βράδυ της Παρασκευής. Όλοι οι προαναφερθέντες, με εξαίρεση τον Σλούκα, θα αγωνιστούν στον δεύτερο επίσημο αγώνα της Εθνικής, το βράδυ της Δευτέρας στο Βέλγιο.

Αποκλείστηκε επίσης ο τραυματισμένος Δημήτρης Αγραβάνης. Τη δωδεκάδα της Εθνικής απέναντι στους Λετονούς συγκροτούν οι  Μιχάλης Λούντζης (Ολυμπιακός), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας), Δημήτρης Μωραΐτης (Περιστέρι), Χάρης Γιαννόπουλος (Κολοσσός), Βασίλης Μουράτος (Προμηθέας), Νίκος Ρογκαβόπουλος (Μερκεζεφέντι), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Πέζαρο), Όμηρος Νετζήπογλου (Άρης), Μιχάλης Τσαϊρέλης (Προμηθέας), Γιώργος Τσαλμπούρης (Μπέτις), Δημήτρης Κακλαμανάκης (Προμηθέας), Κωστής Γόντικας (Καρδίτσα).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter