Μπάσκετ: Μπόγρης, Μπράμος στο φάιναλ-φορ

Μπάσκετ: Μπόγρης, Μπράμος στο φάιναλ-φορ

Δύο στελέχη της Εθνικής Ανδρών της Ελλάδας θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο παρθενικό Champions League του μπάσκετ στα τέλη Απριλίου.

 Ανάμεσα στις ομάδες που προκρίθηκαν στο φάιναλ-φορ είναι η Ιμπεροστάρ Τενερίφε, όπου αγωνίζεται ο Γιώργος Μπόγρης (παρών στην 12άδα του περυσινού Προολυμπιακού τουρνουά) και η Ρέγιερ Βενέτσια, που έχει στη σύνθεσή της τον Μάικ Μπράμο (με θητεία στα Ευρωμπάσκετ του 2011 και 2013).

Η Τενερίφε απέκλεισε τη Βιλερμπάν με νίκη 61-51 στο δεύτερο ματς και συνολικό σκορ 123-113, ενώ η Βενέτσια ανέτρεψε με 74-66 το -3 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Καρσίγιακα 74-66. Προκρίθηκαν επίσης στα ημιτελικά της διοργάνωσης η Μονακό και η τουρκική Μπάνβιτ.

Το φάιναλ-φορ θα διεξαχθεί στις 28-30 Απριλίου σε μία από τις έδρες των τεσσάρων μνηστήρων, ενώ τα ζευγαρώματα θα αναδειχθούν με κλήρωση την επόμενη εβδομάδα.

Ο 30χρονος Μπράμος έχει μ.ο. 8,4 πόντους με 40% στα τρίποντα και 3,5 ριμπάουντ στο Champions League, ενώ ο 28χρονος Μπόγρης δίνει στην ομάδα του 8,9 πόντους με 54% ευστοχία και 3,6 ριμπάουντ. Η Τενερίφε μάλιστα είναι 2η στη βαθμολογία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter